[]

The Fuck is Back istanbul partisi olumlu olumsuz her türlü yorumu alayım

The Fuck is Back istanbul partisi olumlu olumsuz her türlü yorumu alayım atış serbest

olumlu olumsuz yorumları istediğim video bu

alkislarlayasiyorum.com

isteyenler bunlara da bakabilir

vimeo.com

www.youtube.com

evet duyurucular atış serbest

ilk yorum benden olsun bir tarafım dejenere insanlar dedi diğer tarafım eğer bu insanlar toplumda işinde gücünde insanlarsa vergilerini ödüyorlarsa topluma yararlı insanlarsa kimseye zararları kötülükleri yoksa eğlenmek onların da hakkı dedi evet biraz itici farklı bir eğlence gibi ama kime göre neye göre aralarında olmak ister miydim kronik bir gürültü rahatsızı olarak sesten çok uzak duran televizyonun sesi biraz açıldığında bile kıl kapıp tam bir kıllanan adam olan biri olarak dahası azılı bir merdümgiriz olarak

merdümgiriz
sıfat eskimiş Farsça merdumgir³z
sıfat İnsan içine karışmaktan hoşlanmayan, insanlardan kaçan (kimse), mizantrop

son kertede benim işim o partide yok

 
Pasta çok güzeldi lan canım çekti :( Ha bu eğlence tarzı benim mizacıma uygun değil orada olsam bok gibi sıkılırım ama eğlenen insanlara laf söyleme hakkını kendimde bulamam dostlar. üç gün sonra gübre olacağız millet yaşasın işte dilediğince.


  • jamalbsf  (02.05.14 21:20:25 ~ 21:20:45) 
valla sonuna kadar izleyemedim sıkıldım da. bana çok marjinal gelmedi. gidip terk edilmiş fabrikada/konteynırda yapılan bir parti değil. tipler de machine e giden, biz çok marjinaliz diyen vintage kıyafet retro hede hödö diye bir dolu para döken babası zengin tipler.


  • alice practice  (02.05.14 21:21:16) 
Eğlenceli bi partiymiş. İmkan olsa katılırdım.


  • tok oldugumuz halde yaftalar yiyoruz  (02.05.14 21:30:31) 
barlarda povyonlarda eller havaya modunda birbirine sürtünerek eyylendiğini sananlardan daha samimi buldum keşke istanbulda yaşasamda böyle ortamım olsa.

buda çok iyi. alkislarlayasiyorum.com
  • mrthany  (02.05.14 21:43:17 ~ 21:44:45) 
Kimsenin eğlencesine karışmak istemem insanlar normal hayatta zaten yeterince kasılıyorlar bırakın kendilerini ne yaparken rahat hissediyorlarsa onu yapsınlar.
Peki katılır mıyım? Katılırdım sadece merak ettiğim için. Şöyle bir bakardım neler oluyor insanlar neler yapıyor diye. İmkanım olsa The Factory'e göz atsam fena olmazdı.

  • thx 1138  (02.05.14 21:44:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.