[]

yüksek lisans

öncelikle bazı sebeplerden dolayı yüksek lisansa önümüzdeki güz dönemi kesin başlamış olmam gerekiyor. ölüm kalım meselesi haline geldi.

1- Elektronik mühendisliği bitiriyorum. Kendi alanımdakiler genelde gano/ales/yds çok fazla şey istiyor. bölümümle direk bağlantısı olmayan ama yapmamın çok da garip olmayacağı EA, sözel bölümleri neler ve hangi üni.lerde var? sayısal da olur tabii. önkoşullar makul ise.(istanbul)

2- yds'ye giremedim. kendi ingilizce sınavını yapan üni olması gerekiyor. marmara, itü gibi. başka var mı acep

3- itü 2.öğretim çok pahalı zaar. örgün öğretim ücretleri ne civarda olur? tezsiz olunca 2. öğretim gibi mi oluyor harç?

4- itü'deki savunma teknolojileri*, sistem dinamiği ve kontrolü*, uydu haberleşmesi ve uzaktan algılama* programlarıyla ilgili bilgisi olan var mı

yani yds yok, gano yok, para yok. bana çare bulan cennetin kapılarını aralar. (ama ingilizce var biraz, gano 2.4 civarı, para gerçekten hiç yok.)

edit: ales'e giriyorum en azından(yanlış anlaşılma olmuş, o kadar olumsuz şey yazınca) bilgiler için teşekkürler:)

 
"yani yds yok, gano yok, para yok"

çare de yok :(
  • armagan  (02.05.14 21:05:26) 
elektronik mühendisliği ile ilgili sözel veya ea bölüm yok sanırım. endüstri müh. falan olsaydı ea dan güzel yerlere kayabilirdin.

iü de kendi dil sınavını yapıyor.

tezli yükseklisans bedava, tezsizler de 3 bin - 5 bin falan mı oluyordu neydi o civarlardaydı yanlış hatırlamıyorsam.

bunların hepsi de okulların sitesinde yazıyor. biraz google kullanmanı öneriyorum sana. başarılar.
  • leadzeppelin  (02.05.14 21:20:47) 
paran yoksa asistan olaraktan bölüme(gidip bi konuşmalı) gayet de yüksek yapabilirsin. ama alessiz kimse seni alamaz. yüksek öğretim kurulu kararı(diye biliyorum). en olmadı koşullu öğrenci mi öyle bi zımbırtı var, bir sonraki alese yetiştir hadi hadi , o da askerlik falan erteletmeceyse derdin, yaramaz diye biliyorum.


  • shubulubapshubaptishaluva  (02.05.14 22:14:47 ~ 22:15:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.