[]

pil yüzdesini gösterecek uygulama

android için kalan pil yüzdesini ekranın üstünde gösterecek bir uygulama arıyorum. battery doctor kullanıyorum ama çok sevdiğim bir uygulama değil. sadece bu işi yapan bir uygulama var mı?

edit: ekranın üstü derken, bildirim çubuğu demek istiyorum.


 
önce uccw yükleyin: play.google.com

sonra şu tarz bir skin ekleyin: play.google.com
  • battal gemalmaz  (02.05.14 15:45:59) 
battery doctor
tavsiye ederim, arka planda şarj yiyen gereksiz uygulamaları tek hamlede kapatabiliyor ayrıca.

  • bass solo take one  (02.05.14 15:46:19) 
xposed framework'e akşam bakmam lazım. şu anda iş yerinden bakamıyorum. battery circle yükledim. play.google.com


  • inheritance  (02.05.14 16:13:00) 
ayiptir soylemesi, benim htc isteyince kendi gosteriyor:) settings>power>show battery level... hic kurcaladin mi? belki vardir. yoksa battery doctor kendisi pil omru yemeyen yegane batarya uygulamasi denediklerimde:)


  • no avalon  (02.05.14 16:48:32) 
@no avalon, cihaz nexus 4, öyle bir menü yok.


  • inheritance  (02.05.14 17:36:15) 
Du battery saver geldi aklıma


  • pavlis  (02.05.14 17:51:09) 
Samsungda kendi gosteriyor.


  • queensalvoo  (02.05.14 18:53:01) 
play.google.com

kesin çözüm.sol üst köşede çıkıyor
  • jamal_vs_jason  (02.05.14 20:17:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.