[]

Araç içi kamera ile güvenlik sağlamaca

Herkese merhaba,

geçenlerde orospu çocukları hırsızlar kapımın önündeki arabamın camını kırıp ön konsoldaki kocaman multi media konsolu çaldılar. Bundan bir gün önce de babamın içine doğmuş gibi radyodan duyduğu araç içi kamera satın almış.

Gece böyle olaylar yaşandığında en azından bir kayıt alabilmek adına böyle bir önlem almak mantıklı mı? Konsolu çalan kamerayı da arabayı da çalar ama bir önlem almak adına başka ne gibi önlemler alınabilir?

 
Araç kamerası genelde araç seyir halindeyken trafik kazalarını vs. kayıt altına almak için kullanılabilir, dediğiniz gibi adam koskoca konsolu söktüyse hemen kafasının üstündeki kamerayı da hiç zorlanmadan alır gider. Apartmanın girişine, aracınızı görebileceğiniz bir konuma yüksek çözünürlüklü kamera taktırmaktan başka bir çare yok. Ama hırsızlar da tanınmamak için maske falan takıyorlar, yani senin anlayacağın hırsıza caydırıcı ceza olmadığı sürece ne yapsak boş.

EK: Bir de tabii ki oto alarmı lazım.
  • Tutkun  (02.05.14 14:42:37 ~ 14:43:33) 
Araç içi kamera genelde seyir halinde kayıt yapıp yoldaki sorunlarda kullanılmak üzere kullanılır. Araç motorundan çakmak uerinden beslenir.

Gece de kayıt yapsın istersen aküye bağlamalısın ve sabaha kadar aküyü bitirir.

En güzeli arabanı gören bir yere normal bina güvenlik kamerası koymak.
  • efruz  (02.05.14 14:43:57) 
Denenilebilir sonuçta çok büyük tutarlar ayırmıyorsunuz.

HD görüntü kayıt özellikli 44 TL

www.bulabilirim.com
  • white35  (02.10.14 22:25:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.