[]

Ciddiyetsizlik sebebi nedir?

Gülünecek zaman var, gülünmeyecek zaman var. Bazı insanlar bunu karıştırıyor. Ciddi birşey konuşulurken bir insan neden sırıtır? Bu bir sinir hastalığı mıdır, yoksa hiç birşeyi siklemiyorum kafası mı?




 
mal olduğu için. oturmasını kalkmasını konuşmasını susmasını gülmesini ciddi durmasını bilmeyen adam adam değildir. her şeyin bi yeri var yerlerini karıştırmamak gerek.


  • tutun kolonyasi  (02.05.14 13:45:47) 
Bence gulmek ciddiyetsizlikle esit degil. Ciddiyetsizlikten gulundugu gibi ciddiyetten de gulunur. Bir kisi cok bunalmissa, durum cok fena ise somurtmak yerine gulmeye baslar, bu da tam tersine aslinda ciddiye aldiginin gostergesi bence. Gulmezse delirebilir, o gazi almak gerek. Ayrica sucluluktan ve utanctan da pismis kelle gibi gulunebilir.


  • aychovsky  (02.05.14 13:49:14) 
Sırıtmaktan kasıt pişmiş kelle gibi ağzını ayırmaksa haklısın hasta olabilir. Ama tebessüm ediyorsa gayet normal, hatta birisi ciddi birşey anlatıyorken tebessüm edilmesi bence hoş.


  • battal gemalmaz  (02.05.14 13:53:02) 
bazen bende de oluyor bu. Ciddiyetsizlikten degil o anki konu asiri ciddiyse oluyor. Örneğin iki kisi yanımda hararetli bir sekilde ufacik bir konuyu buyutup ciglik cigliga kavga edecek bir duruma geldiklerinde benim de gulesim geliyor, dudaklarimi isiriyorum o an gulmemek icin. Cok gerince kendimi bir anda gulmeye başlıyorum. Tamamen istemsiz.


  • fraise  (02.05.14 14:27:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.