[]

Sistem kapandı diye işlem yapmayan turkcell iletişim merkezi

bugün askerden gelen bir arkadaşım için tim kapanmadan yetişelim diye telefon almak için apar topar turkcell iletişim merkezine koşturduk. Gittiğimiz yer avm'nin içersinde bi iletişim merkeziydi ve kapanma saatinin 22.00 olduğunu farz edersek saat 21.40 gibi tim'deydik hani telefon tarifemiz bile belliydi öyle seçip o mu bu mu diye vakitte harcamayacaktık ama burda çalışan görevli "sistemimiz kapandı yarın gelin" deyip işlem yapmadı açıkçası ben tavıra kıl oldum yüzümüze bile adam gibi bakmayarak söyledi bunu bizde o kadar koşturduğumuzla kaldık.. Merak ediyorum bu tim'ler gece 22.00 de kapanıyorsa eğer bu arkadaşın bahsettiği sistemin daha önce kapanma ihtimali var mıdır yoksa bu arkadaş tam kapanma saati iş almak istemediği için başından mı savdı bizi ?




 
bi benzeri taksim de turkcell bayinde arkadaşım ödeme yapmak isterken başımıza geldi. sistem kapandı cevabını almıştık. gerçekten kapanmış olabilir.


  • raskolnikov2  (02.05.14 00:06:27) 
insanlar uzun süre çalışıyorlar. bence üstlerine gitmeyin. iş yorgunluğundan dolayı o şekilde geçiştirmiş olabilirler


  • biz siz onlar bensiz daha mutlular  (02.05.14 00:19:37) 
biz de saat 21:55 gibi gitmiştik bir keresinde, sistem kapandı demişlerdi ama sanırım ki karşılarındaki iki hatunun ısrarlarına dayanamayarak işlemimizi yapmışlardı.


  • devilred  (02.05.14 00:36:09) 
o da bir şey mi? ben çok kez saat 7 7 buçuk gibi gittiğimde sistem kapalı diyip işlem yapmadılar.

bir keresinden saat 8 gibi gitmiştim. dükkandna içeri girince, köşede duranlardan birinin, pc başında durana kaş göz işareti yaparak alma dediğini gördüm. alma dediğini duydum. kaşlarını kaldırdı yukarı. sonra da o kişi bana sistem kapandı yükleme yapamıyoruz maalsef dedi.

isterseler yükleyebiliyorlar. ama geç saatlerde yüklemelerinin kendileri için bir sorun oluşturdugunu düşünüyorum ve bu yüzden sistem kapandı diye birşey sallıyorlar. olayın aslını ben de merak ediyorum
  • mahone  (02.05.14 00:37:00) 
elbette çalışma şartları zor anlıyorum ama madem bu sistem kendi kafalarına göre kapanıyor hatta burdan okuduğum kadarıyla 19.00 da bile kapanıyorsa bu elemanlar o saate kadar dükkanı iphone kapağı satmak için mi açık tutuyorlar acayip bir iş işte..


  • joehigashi  (02.05.14 00:48:16 ~ 00:48:26) 
şikayet et internet sitesinden turkcelle , ilgileniyorlar ama yüzde 80 kovacaklar ona göre


  • pinman  (02.05.14 01:30:01) 
Fatura odeme ile kontratli cihaz almak farkli altyapi.
Fatura odemede sistem kapandi olayi dogru, gun sonu olmaya yakin pos cihazindan gun sonu islem raporunu alip kasa gun icinde yaptigi islemleri raporlar, fazla cikani neden kayitsiz bu para diye kontrol eder, eksik cikarsa asgari ucretinden kesilecek sekilde hesaplar. Tam o esnada giderseniz fiziksel olarak daha kapak, kart TL, v.s. pos ile ilgili olmayacak birkac islem yapilabilir ama fatura odenemez.

Kontratli cihazda ise olay bilgisayar basinda olacak,
Tarifenize uygun paket olusturulacak, size 7, sirkete 7 safya olan belge ciktisi alip imzalanacak, gorevli arkadas bilgisayardan bir suru ekranda gerekli alanlari dolduracak, son islem onaylanirsa size telefonu verecek faturasini kesecek, kendi veritabanindan cihazi sattigi icin cihazi dusecek. Yani 20 dk da olmaz. Bunu da tek tek aciklayamamistir.

Bu arada bu kadar gaddar olmayin bence. 1 Mayista dahi asgari ucret kazanmak icin orada 12 saat calisan adamlari sikayet etmek yasal olarak hakkiniz da, saat 22 de de adam isinden cikabilsin.

Zamaninda bulunmustum oralarda.
  • gerenkyok  (02.05.14 07:08:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.