[]

hindistana gidecek için tavsiyeler

merhaba arkadaşlar iş için 1 haftalığına hindistana gideceğim, delhi-mumbai arası birçok firmayı ziyaret edicem.

giden gören bilen varsa tavsiye bekliyorum.

ingilizcemde çok iyi değil bunların ingilizcesinden telefonda hiçbirşey anlamıyorum ne yapçağımı bilmiyorum :)

 
su arkadas hindistan'da yasama hayali kuruyordu, sonunda oraya yerlesti.

bir goz atabilirsiniz, iletisime de gecebilirsiniz:
www.zeynepinyeri.com
  • viva paulista  (02.05.14 04:42:27) 
aşılarını olmadan gitme.. kapağı sana gelene kadar kapalı, mühürlü olmayan hiçbir suyu içme.. açıkta satılan yemekleri yeme, yemeklerde temiz su kullandıklarından emin olamazsın çünkü.. suda yüksek miktarda koli basili var.. amipli dizanteri filan olma riskin var.. eğer ki islami koşullara göre kesilmemiş eti yemem diyorsan, beş yıldızlı müslüman lokantalarını iyice araştır (zaten başka yerde dana eti yiyemezsin).. acıyla, baharatla problemin varsa, allah yardımcın olsun, ya açlıktan ölürsün, ya da o acıya katlanırsın, ben sana diyim..

çay veya türk kahvesi takıntın varsa, çaydanlık veya kahve cezvesi bulamadım ben orda..

kafa sallama hareketini anlayamayacaksın, onun yerine yüz ifadelerine odaklanmaya çalış.. türklerden çok bi farkları yok, sadece daha az kavgacı ama daha çok tatlı su kurnazılar, aynı miktarda gazmanlar.. 20 yıl öncesinin türkiyesinin bir değişik versiyonu gibiler biraz.. aşırı gürültücüler, gürültüyle problemin varsa ve yakınlarında hintliler olacaksa, kulak tıpacıyla uyumak isteyebilirsin.. açıkta hele de sarhoş sarhoş sızma, artık leopar mı kapar, anakonda mı, belli olmaz çünkü.. eşyalarını sürekli güvence altına al, özellikle de maymun populasyonu varsa öyle ortada dımdızlak bırakma..

şu sıralar orada yazın en tepe noktası, bayaa da sıcak 30 küsürlerde geziyor.. ama sen gene de yanına bir yağmurluk al nolur nolmaz..

hiç kimsenin bir buda olmasını bekleme, ama herkesin her an bir budaya dönüşebilme ihtimalini de asla gözden çıkarma..

şimdilik aklıma bu kadar geldi.. sana iyi eğlenceler ve kolay gelsin..
  • khaos  (02.05.14 13:57:25 ~ 14:04:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.