[]

Okan Bayülgen ve 1 Mayis 2014

i.imgur.com

Okan Bayülgen'in her 1 Mayıs'ta polislerle kolkola fotoğraf çektirdiğini biliyor muydunuz? Kendisi bu durumu havaların güzel olmasıyla açıklıyor. Ve ekliyor. Çünkü gidecek yeteri kadar spor salonu, eğlenceli filmler ve sosyal etkinlik yok. İnsanlar sokakta heyecanı ve eğlenceyi keşfetti.

Aynı şey soğuk havada olmazdı.

 
yav hacıbaba yeter artık bu kadar kutuplaşma, tüm polislere duyulan nefret filan,yeter yav, muhtemelen bi foto çekinek beraber demişler bu da olur demiş, katil polis deyip döner tekme mi atsın anlamıyorum ki.


  • tutun kolonyasi  (01.05.14 20:50:52) 
Gelsin, hep birlikte eğlenelim. Verelim adrenalini, verelim adrenalini.


  • aychovsky  (01.05.14 20:55:06) 
acaba kendisini feda mı ediyor diye düşünmeden edemiyorum. bişey olsa falan polisle arasındaki sözde sıcak hukuku kullanarak iş halledebilmek için mi gibisinden...


  • error522  (01.05.14 20:55:19) 
İçlerinde potansiyel katil barındıran, daha bugün dipçikle insanların kafasını yaralayan polisler pekala bunlardan biri olabilir, olmayabilir de.
Mesele bu meslek grubuna karşı, akp milis güçleri gibi davrananlara karşı omurgalı olmaktan geçiyor.
Yoksa gitsin bir de vali Mutlu ile çektirsin bize ne. Dönen dönmüş zaten.
  • leadzeppelin  (01.05.14 20:57:34 ~ 20:58:27) 
olay bu adamın omurgasız olması, insan safını ilk baştan belli etmeli, çok değil 1 sene önce canlı kaıt yapıyodu bu adam istiklalden polsiler bizi şölye gazladı böyle suladı diye. gene aynı şeyler olurken bunları yapan polislerle fotoğraf çektirmesidir eleştirdiğimiz.


  • ravenclaw  (01.05.14 21:12:42) 
kendisine yav he he diyerek geçiyorum.


  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (01.05.14 21:51:13) 
evet tipik okan bayülgen. sözlükteki başlığa gözüm takıldı niye sözlüğü bıraktığımı hatırladım. burda da bir kaç tane var gerçi. ''belki denk geldi polisle meşhur diye polisler abi gel fotoğraf çekilelim dedi?? ne var bunda??'' diyen var. şaka gibi.

neyse sözün özü dikkat çekilmek istenen şey okan bayülgen'in dönekliği. ''polisle foto çekinemez mi yhaaa ne var bunda'' diye şaşırmayın.
  • merena  (01.05.14 21:56:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.