[]

Istanbul'da ulasim yasaklarina akp sempatizanlari ne diyor?

Istanbul'da olaganustu hal durumu, hak ve ozgurluklere mudahale ve sansur var bugun. Hem de hukuksuz bir temelde.

Evet akp sempatizanlari soz sizde, nasil bakiyorsunuz olaya?


 
evlerinde oturuyorlar, ben zaten dışarı çıkmıyorum ki beni ilgilendirmez diyorlar.


  • baldur  (01.05.14 15:58:21) 
Ne diyecek amk tabi ki hep eylemciler yuzunden diyecekler


  • jamalbsf  (01.05.14 15:59:40) 
Eylemciler yüzünden trafikte kaldık diyorlar.


  • arnold schwarzeneger  (01.05.14 16:11:22) 
haberlerde görüyorum, sürekli "oy veren ellerim kırılaydıııı" diyorlar ama bir sonraki seçimlerde durum gene aynı oluyor.


  • damdanakan  (01.05.14 16:45:49) 
Ben dün bi taksiciyle konuştum. "Niye ısrar ediyolar Taksim'de anlamak mümkün değil" dedi. Makul bir dille anlatmaya çalıştım. Sonra Kızılay'a yarın otobüs kalkıcak mı diye sorup Ankara'da bu bölgeye erişim durdurulursa nasıl sıkıntı olacağına getirdim konuyu. Pratikte kendileri de mağdur olacağı için biraz konuşup adamları da karşı çıkabilecekleri noktaya getirebiliyorsun. Ama kendileri için sıkıntı yaratan şeyle iktidarı bağdaştırmakta sıkıntı yaşıyorlar. Takip ettikleri medya onlara öyle sunmadığı için de olayı tam algılayamıyolar.

Bu arada ben hakikaten yerel seçimdeki AKP oy oranının gerçeği yansıtmadığına inanıyorum. Mümkün değildi yüzde kırkın üzerinde almaları, hile ile aldılar.
  • olivia ofrenda  (01.05.14 17:09:04) 
hıhı hepisi gerizekalı zaten bu akp oyverenlerinin, cahil sümsük halk işte canım ne yapsınlar ulaşım yasağında evde makarna haşlamış onu yiyorlar.

siz böyle halkı aşağılayın görürsünüz. kıçı kırık bi üniversitenin kıçı kırık bi bölümünde okudunuz diye bana arşimed oldunuz. görürsünüz "algılayamamayı"
  • tutun kolonyasi  (01.05.14 17:28:24) 
@tutun,
alinganliga, niyet okumaya gerek yok. soruya cevabin var mi?

  • f_d  (01.05.14 17:44:38 ~ 17:44:58) 
Bi tanesi evinden cikamiyormus sokaginda müdahale varmis diye en son eylemci değil bunlar terorist savasa gelir gibi gelmisler diyodu insanlari savasa gider gibi gitmeye sürükleyen sebebi gormeyecek kadar korler ve cahiller.


  • queensalvoo  (01.05.14 20:50:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.