[]

üniversiteyi bırakmalı mıyım?

halihazırda bir üniversitede ing. işletme bölümünün hazırlığındayım ama okuduğum şehirden ve daha birçok şeyden memnun değilim. sadece okuldan memnunum diyebilirim. şuan 21 yaşındayım. eğer bırakırsam seneye sınava girmeyi düşünüyorum. üniversiteye biraz geç başladım evet. bırakırsam 22 yaşında tekrar başlamış olacağım. ailem açıkçası karşı çıkıyor. onları iyice ikna etmeden bırakmam mümkün değil zaten. şuan kendi şehrimde tatildeyim 2 gün sonra oraya tekrar gideceğim ama aklıma geldikçe fena oluyorum, başıma ağrılar giriyor. hiç gitmek istemiyorum açıkçası. sizce bunu yapmalı mıyım yoksa ne yapıp edip okuduğum şehri sevmeli miyim? benim durumumda olan var mı? çok fena ikilemdeyim:(




 
Hangi şehir bence bunu da yazmalısın.şehrin tabiki önemi var.duruma göre kariyerine katkı sağlayabilir bu şehir


  • sapkasiz cikmam abi  (01.05.14 13:24:17) 
@sapkasiz cikmam abi kıbrıs/gazimağusa.


  • geberix  (01.05.14 13:25:55) 
hacı bana kızmada bayadır aynı konuyu yazıyorsun sanırım.burada verilen cevapları takmadıgını düşünmeye baslıcam yakında zira aynı seyler tekrar tekrar denmiş zaten önceki baslıklarda. sen bu durumun değişmesini istiyormusun gerçekten istemiyormusun?

ve evet biliyorum benim bunu söylemem çelişkili oldu bende senin gibiyim ama sadece baslık acarak düzelmiyor :( kısacası anlıyorum seni.
  • fransızkalanadam  (01.05.14 13:32:28) 
Okuduğun şehir yaşadığın ortamla alakalı olarak güzelleşebilir.sosyal hayatı olmayan bir şehir olsa belki zor olur ama yaşadığın şehirde edineceğin sosyal çevre ile herşey güzelleşebilir.
Ben izmirden ilk istanbul a geldiğimde gün sayardım donmek için.sonraki yıllarda arkadaş çevresi arttıkça çok alıştım istanbul a.

  • sapkasiz cikmam abi  (01.05.14 13:36:39) 
benim bölümüm iyi değildi bıraktım. istedigim bölüme hazırlanıyorum. bişey yapıyosan tam yap ona odaklan geri kalan herşeyi siktir et en iyisini yap.


  • zlatanibrahimovic11  (01.05.14 14:08:11) 
sktr et okulu bitir isine bak, zaten tr de tam olarak ne okudugunun onemi yok inan. alakasiz bir is yapacaksin buyuk ihtimalle. tenha ve aktivitesiz bir yer olmasini spora ve yabanci dile odaklanarak kullan. eskisehirde, izmirde ev tutup bara pavyona gidince harika hayat mi oluyo amk. sene kaybetme bitir para kazanmaya basla.


  • dougsampson  (01.05.14 15:06:23) 
kendi zamanını da, ailenin imkanlarını da harcama daha fazla. okuldan da memnunmuşsun zaten. az dayan artık. hem bölüme geçip daha çok arkadaşın olunca biraz daha rahat edersin.


  • simten  (01.05.14 15:24:14) 
okuldan memnunsun ama sehirden memnun degilsin. o zaman okuldan disariya cikma hic. hem derslerine daha fazla odaklanmis olursun. daha iyi olur. tekrar sinava girme. devam et.


  • crucio  (01.05.14 15:28:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.