[]

Barselona'ya kac gunlugune gidilir? Yakinda nereler var?

Selam,

Barselona'ya bilet alayim diyorum iki uc hafta sonrasina, uygun da buldum hem ama kac gun kalmam gerektigini kestiremedim. Bir de hazir ispanya'ya gecmisken yakinda guzel sehir varsa oralara da gideyim diyorum.

Madrid 5 saat suruyormus mesela, gidis donus 10 saat, deger mi ? veyahut feribotla meyorka'ya gecmek nasil fikir?

Bir de barselona'da ve de diger yerlerde neler yapilir onlari da ekleseniz on numara bes yildiz olur.

 
barcelonada kalabildiğiniz kadar çok kalmanızı tavsiye ederim. en az bir 5 gün kalın. hele güzel havası olduğu bir vakitte gittiyseniz daha çok bile kalabilirsiniz. bir hafta kalın, 10gün kalın. barcelona çok çok güzel bir yer.

onun dışında ben de barcelonadan madrid'e gittim. barcelonadan sonra çok sıkıcı geldi, eğlenceli bir şehir değil tam bir "başkent"

orada da kalabildiğim kadar az kaldım. tabi madrid çok büyük. gezilecek görülecek tonla müzeler tarihi yapılar büyük parklar falan var.

nette best place in barcelona gibi aratırsanız ya da barcelona rehberi tarzı bir şey, güzel yazılar bulabilirsiniz.
ayrıca free olarak turist information noktalarında haritalar verilmekte. onlardan alıp güzel bir gezinti yapabilirsiniz
  • anil  (01.05.14 00:03:40) 
Madrid'e ucuz uçak da bulabilirsin, 45 dk sürüyor uçakla.

Barcelona için 3-4 gün idealdir, fazlası bence bayabilir.

Parc Güell, Poble Espanyol, Barceloneta, Barrio Gotic, La Boqueria, La Rambla, Sagrada Familia.. Bunlar görmeye değer. İlgin varsa Nou Camp da gezilir illa ki.
  • cakabo  (01.05.14 00:08:21) 
yesil pasaport varsa veya multiple entry visa varsa andorra'ya gidebilirsin. fransa ile ispanya arasinda ufacik bi ulke. en buyuk gecim kaynaklari turizm. vergi falan yok. cikolata-icki'de falan baya ucuz, freeshop halt etmis. hatta ben cep telefonu almistim ordan.


  • she was my baby  (01.05.14 00:30:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.