[]

Ben Bu Laptopu Açarım !

Lenovo Z580,garantisinin dolmasına 5-6 ay var. Daha önce bir kere servise yolladım,aşırı ısınma problemi vardı. Servisten geldikten sonra 1-2 ay iyiydi ama, aşırı ısınma yine başladı. Öyle çok hayvani oyunlarda oynamıyorum ama, FM 2014,Max Payne 2(!),Faster Than Light,Gone Home vs. oynarken bile ısınması beni çileden çıkartıyor. Diyorum ki içini açayım laptopun,bi temizlik yapayım,delirip fanı suya tutmayı bile düşündüm yani. Daha önce hiç açmadım içini laptopun,sıkıntı çeker miyim? Daha iyi olsun derken içine sıçmayalım aletin?


Sıcaklık değerleri için : www.hizliresimyukle.com

Edit: Değerler boştayken değil,yukarıda saydığım oyunları oynarken. Suyun altına sokmak tabi ki şakaydı.

 
Cekersin Youtube'dan açma videosuna bak çok istiyorsan. Her türlü elektrikli elektronik aletin tedavisini yaparız laptop kırılacak gibiydi dislerinden geri kapattık.


  • Lim5  (30.04.14 19:41:01) 
Fanı su altına sokmayı düşünüyorsan açma. Bu değerler sistem boştayken mi?
Gidip bir zalman, coolermaster, thermaltake vs gibi bir notebook soğutucu alıp kullan. Ya da bu işten anlayan birine yaptır.

  • edip  (30.04.14 19:55:36 ~ 19:55:47) 
bi tane eski dis fircasi bul. fani temizlerken ihtiyacin olacak.
herhangi bir islem yapmadan once pili cikarmayi da unutma.

  • battal gemalmaz  (30.04.14 20:23:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.