[]

kredi kartı ile nette alışveriş

kredi kartı ile internetten alışveriş yapmak için neler yapmam gerekiyor arkadaşlar ? internet bankacılığını mı açayım :D zerre fikrim yok. teşekkürler şimdiden




 
kredi kartının olması yeterli.

amatör ve sana güven vermeyen sitelerden alışveriş yapma. alışveriş yapmadan önce siteyi nette ara bilgi topla.
  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (30.04.14 15:30:51) 
site güvenilir hocam ama sipariş aşamasında bankadan onay bekleniyor diyor.kredi kartınız internete kapalıdır dediler.bankanın sitesinden açtırılabilir mi ki ?


  • glamdr1ng  (30.04.14 15:33:26) 
İnternetten kendiniz de yapabilirsiniz. Telefonda da yapabilirsiniz bildiğim kadarıyla.


  • pandispanya  (30.04.14 15:36:34) 
internet şubesi parolası alıyorum o zaman.ek bir ücret almazlar sanırım :D


  • glamdr1ng  (30.04.14 15:38:13) 
internet şubesi parolasından ziyade, müşteri hizmetlerini arayıp, kredi kartım ile internetten alışveriş yapacağım. kartımı internet alışverişlerine kullanılabilir hale getirir misiniz, demelisiniz. onlar açıktan sonra, sitelerde alışveriş yaparken, kartınızın önündeki 16 haneli numara, son kullanma tarihi ve arkada bulunan 3 haneli kodu girerek alışveriş yapacaksınız. çoğu sitede cep telefonuna mesaj ile gelen doğrulama kodunu da belirli bir zaman aralığında girme zorunluluğu var ekstra güvenlik olarak. onun için alışveriş sırasında kartınız ile bağlantılı olan(bankaya verdiğiniz numara) telefon yanınızda olsun.

ilk zamanlar için, en büyük siteler hariç, internet sitelerine güvenmeyin. her ucuz gördüğünüz yerden alışveriş yapmayın. alışveriş öncesi internet sitesinin adı artı şikayet yazarak yani atıyorum "eksiduyuru şikayet" şeklinde google dan aratıp insanların yazdıklarını okuyunuz.
  • ykyt  (30.04.14 15:46:37) 
sağolun hocam öneriler için.müşteri hizmetlerini aramamın sebebi telefonda 2 saat bekletmeleri.ayrıca kart benim değil o sebeple netten açayım dedim.neyse bu internet bankacılığı da iyi gibi.daha bi güvenilir :D sitelere genelde sözlükten bakıyorum.site ebrarbilgisayardı bu arada.


  • glamdr1ng  (30.04.14 15:52:46 ~ 15:53:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.