[]

derste sinirden kendimi yemek üzereyim

bi çocuk vardı geçen dönem derslerle ve ailesiyle ilgili sıkıntıları vardı hergün arıyodu gel buluşalım konuşalım falan diye bu sırada da delirmişti resmen her yaptığı hareket mantıksızdı bu çocuğa elimden geldiğince yardım etmeye yanında olmaya çalıştım ve bunun kankaları, oda arkadaşları falan bunun mallaştığını görünce ağzına sıçtılar her konuda ve bundan uzaklaştılar. şimdi sorunlarından uzaklaştı bakıyorum ağzına sıçan adamlarla yine kanka olmuş bizi yolda görse selam verir geçer. yardım etmek suç mu amk insanlara yemin ediyorum acayip sinirliyim kendi kendimi sikiyorum resmen. çocuğa herhangi bi konuda ihtiyacım yok, benimle birlikte olmasının bana hiçbir faydası yok ama zamanında o kadar yardım ettik elinden tuttuk düze çıktı her şeyi unuttu. biraz içimi dökmek için yazdım ne düşünüyosunuz bu konusa sevgili abiler ablalar? kimseye yardım etmeyelim mi? yaşlar 20.

edit: ikimiz de erkeğiz.


 
İnsanlar göttür. Eğer birine birşeye değer vermek istiyorsan ya evcil hayvan al yada bitki besle


  • 1tam1ayran  (30.04.14 14:39:54) 
ben yardım edeceksem birine, ki genelde de elimden geleni ardıma koymamaya gayret gösteriyorum, karşıdan gelecek olası bir minneti bile hesap dışı düşünerek hareket ediyorum.

böylece gerçekten içinden ne geliyorsa yapıyorsun. sonrasında da olabilecek böyle durumlar sinirini bozmuyor. o yaptığın iyilik de illa bir yerlerde yerini bulmuştur, için rahat olsun.

karman güzel olsun.
  • loveinaflipbook  (30.04.14 14:40:12) 
love + 1 karman çorman.

(bkz: iyilik yapmak/@compadrito)
  • compadrito  (30.04.14 15:03:16) 
mottom : iyilik yap at denize.

eğer bi karşılık bekleyerek yapıyorsan bi anlamı olmuyor zaten. (karşılıktan kasıt bir sıcak gülümseme bile olabilir bu arada.)
  • kakao  (30.04.14 15:12:24) 
sen bunu ona yapılmış bır ıyılık gibi degıl, senın yaptıgın bır ıyılık olarak goreceksın. aslında bunu da gormesen en guzelı fakat ınsanız bu her zaman mumkun olmuyor ve kahraman sayıyoruz kendımızı. karsılık alamazsak da kurban.
şöyle yapsan, alan taraf veren taraf var ya. sen veren tarafsın bazen olur böyle bızden cıkar gerı donmez ya da bızden cıkanı ıtıbarsızlastırır karsıdakı bazen. ama bununla dertlenmek yerıne demek ki benim bu emegi vermem gerekiyordu diye bak. yani senın hanene yazılacak bir +1 idi onun hanesine değil. yaptıgın yardım seni büyütür önce cunku.

  • akare  (30.04.14 15:12:58 ~ 15:13:32) 
beklentilerini dusuk tut.


  • vendorth  (30.04.14 16:53:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.