[]

Kafam karıştı-yardım plizz

Şimdi bi kız var twitter dan takipleşioduk sonra ben bunn instagramnı buldum ekledim falan.sonra o da beni ekledi. 1 2 kere muhabbet ettik dm den.

Bugun de yine dm attım. Bi konserdeymiş o sırada. Konserdn bahsetti sıkıcı dedi foto yolladı hatta birazdan instagrama video koycam ordan da bak dedi. O sırada nerde yaşıyon neler yapıon muhabbetine yöneldi muhabbet ben 2 3 soru sordum. İşte üniden sonra 1 yıldır ailemleyim ama sıkıldım çevrem yok burda bunalıma girdim falan dedi. O sırada ben konuyu başka yere cekmeye calıstım, alakasız bi soru sordum.

O sırada instagrama baktım video koymuş, yorum yazdım cevapladı az bi muhabbet döndü instagramda da. Ancak instagramdan yorumlaşırken twitterda muhabbete devam etmedi cevap atmadı.İnstagramda yorum faslı bitince twitter a döner sandım ama dönmedi. 1-2 saat sonra twitter a ordamısn yazdım ses gelmedi ama instagramda baska fotoları laykladıını gördüm.

Şimdi bu arkadas neden birden twitterdn muhabbeti kesti? Bildirimler mi gitmedi dicem ama insan acar bakar yani muhabbet yarım kaldı die. ailevi konuyu açtım die bozuldu mu acaba dicem ama o sırada ınstagramda gayet muhabbeti çevirdi.

Kafam karıltı nolmuş olabilir?

 
aga 2-3 soru cevapladı diye hemen atlamayın işte.


  • yeni dunya duzeni  (30.04.14 03:01:11) 
muhabbet edeceği daha yakın birini bulmuştur belki.


  • sanzelize canavari  (30.04.14 10:21:21) 
alakasız soru baya alakasızdır belki. ne sordun ki? bütün mesele o. bunalıma girdim falan demiş sormanı ilgilenmeni beklemiş. ohooo sizde.


  • alaimisema  (30.04.14 13:36:44 ~ 13:37:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.