[]

krakow'a ucuz yollu gidiş

yaz vakti katowice'ye gitmem lazım. krakow da olur. biraz biletlere baktım da pegasus zaten gitmiyor. thy varşova'ya var o da pahalı gibi. başka nasıl gidilir? vize filan ona göre başvurayım dedim de.




 
-aktarmalı uçaklara bakabilirsin başka şehirlerden.
-lot polish airlines var polonyanın havayolu şirketi istanbuldan uçakları oluyor thy'nin yarı fiyatı kadar bulabilirsin, vaşovaya iniyor oradan trenle gidebilirsin.
-ya da bir diğer opsiyon berline pegasus ile gidip, berlinden otobüsle polskibus ile katowice ya da krakowa gidebilirsiniz. polskibus normalde de ucuz zaten ama erken alımlarda da ucuzluk olabiliyor. sitesi şu: www.polskibus.com
  • anil  (29.04.14 23:24:45 ~ 23:25:19) 
Skyscanner'da aratınca şöyle bişi çıktı. Germanwings ile Dortmund'a oradan da Ryanair ile Krakow'a 343 lira. www.skyscanner.com.tr


  • Psychender  (29.04.14 23:43:35) 
peki berlin ya da almanya dışında diğer ülkelerdeki şehirlerden sorun olmadan (yani otobüs, tren, uçak vs. bulmada sorun olmadan) geçebileceğim bi şehir var mı bildiğiniz. mesela lviv daha yakın. ya da belki prag olabilir. baktım berlin'le hemen heme yakın uzaklıkta. ya da brno hatta belki budapeşte bile olabilir.


  • tepedeki psychedelic adam  (30.04.14 00:07:26) 
pegasusla berlin ordan da polskibus veya simple express ile krakow


  • yuto  (30.04.14 02:42:15) 
lvivden de gidenler olduğunu biliyorum. aktarmalı uçakla gidiyorlar sanırım.
pragtan da yine polskibus var, oradan da gidebilirsiniz o şekilde

  • anil  (30.04.14 02:47:29) 
trenle belgrag ordan otostop


  • matematik koyu  (30.04.14 10:38:24) 
WizzAir ile Budapeşte'ye(WizzAir), ordan da OrangeWays ile Krakow'a gidebilirsin.(www.orangeways.com) wizzairde tarihine göre fiyat değişir. şu sıralarda 60 70 euro'ya bilet görmüşlüğüm vardı gidiş geliş. orangeways genelde sabit oluyor, gün yaklaştıkça az artar fiyat, ortalama 80 90 zl(20 22 euro). veya car sharing deneyebilirsin budapeşte'den(www.blablacar.com) o da ucuz. bide gelirken zubrowka ya da soplica getirirsen oh mis :)


  • koline  (30.04.14 12:15:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.