[]

muzlu pastanın muzsuzu var mı?

yaş pasta seven biriyim ama damak tadıma göre pek bulamıyorum. ben pastanın hamurunu/kekini ve o ikisinin arasına koydukları vanilyayı (ya da krema falan her neyse) seviyorum. muzlu pasta zevkime en yaklaşanı, içinde garip meyveler çikolata parçaları falan yok düz kek+krema+muz. ama muzu da olmasa şahane olacak.

pastaneye "muzsuz muzlu pasta var mı" diye sormaya çekindiğim için, belki bunun bi adı vardır, böyle bi pasta vardır diye buraya sorayım dedim. var mı?


 
sade pasta deseniz anlarlar mi acaba?


  • tasa oturma soguk ceker  (29.04.14 22:41:27) 
bence direkt bize anlattığın gibi anlat pastaneye derdini.


  • mutevazi  (29.04.14 22:42:39) 
meyvesiz pasta yapmıyorlar. çok pasta aldım hiç duymadım. ama bir gün önceden beyaz kekli, sade kremalı meyvesiz pasta istiyorum derseniz sizin için yaparlar.


  • kırmızıkaşekaban  (29.04.14 22:43:35) 
soruya cevap sayılmaz ama cheese cake denen pasta türünü sevecegini tahmin ediyorum.
bi de o dedigin tarz pastayı kendin de çok kolay yaparsın. hazır pastaban alıcan, arasına da bi krema çırpıcan oldu bitti.

  • neyleyim  (29.04.14 22:45:40) 
sade/vanilyalı pasta yapan nadir yerler vardır. bence de siparişler yapan yerler olur.

bir de bazı pastanelerde milföy pastaların sadeleri oluyor, belki onu da seversiniz.
  • april12th  (29.04.14 22:47:33) 
alman pastası diye bir pasta vardı eskiden. o dediğin gibiydi sade, üzeri pudra şekerli beyaz bir pasta. hala yapan yerler vardır sanırım.


  • strangerinhere  (29.04.14 22:50:10 ~ 22:57:44) 
sipariş almayan pastane yoktur herhalde. istediğiniz şeyi belirtirseniz yaparlar sizin için.


  • trinitrotoluen  (29.04.14 22:55:15) 
doner istiyorsun ama donmesin istiyorsun.


  • fortisvita  (29.04.14 23:02:52) 
ekler olmuyor mu? hamuru tam pasta hamuru gibi degil ama yakin sayilir. icinde de sadece krema var.


  • crucio  (30.04.14 00:56:45) 
@crucio, aynen büyük boy ekler'lerle idare ediyorum


  • hjarteblod  (30.04.14 01:13:57) 
muzlu rulo alıp muzunu çıkartıyorum ben içinden, tam sizin istediğiniz gibi oluyor :)


  • sannora  (30.04.14 08:48:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.