[]

marketlerde

Rossmann, gratis, watsons gibi yerlerde daha once hic kullanmadiginiz ve dolayisiyla kokusunu bilmediginiz krem, sampuan turu seyleri acip kokluyor musunuz? Kavanozdaki kremler falan degil tabii. sise mi iste neyse onlardan bahsediyorum. ve tabii koruyucu bant falan da yok.

A) tabii ki kokluyorum, yoksa neye gore alayim?

B) hayir canim, daha sonra baskasinin alacagi urun acilir mi hic!

 
bant yoksa her turlu acip koklarim. bant varsa acilmaz.


  • she was my baby  (28.04.14 22:32:19) 
Sampuan neden koklanmasin ki, acip kafamiza surmuyoruz ya :p

Zaten gerekli olanlara koruyucu bant koyuyorlar. Testerlari falan oluyor. Ama kremlerde olmuyor mesela acip sikanlar var. O da ayib bence.

A.
  • Idonthaveausername  (28.04.14 22:33:16) 
A.
ayrıca bir süre sonra kremlerden biri tester'a dönüşüyor öyle yerlerde.

  • kırmızıkaşekaban  (28.04.14 22:35:26) 
Peki daha sonra reyon gorevlisi gelse ve "hanfendieee napiyonuz onlar tester degil acamazsiniz bakin simdi son kullanma tarihini baslattiniz" diye cemkirse ne yaparsiniz? Bu urunlerin arkasinda mesela 6M gibi isaretler varmis meger, kapak acildiktan sonra 6 ay boyunca kullanilabilecegini soyleyen.


  • letheavendangered  (28.04.14 22:39:22) 
Bant varsa açmam, bant yoksa ve steril kalması gereken bir ürünse yine açmam. Öbür türlü mutlaka bakarım kokusuna. Kokusunu bilsem bile koklarım.


  • elikası  (28.04.14 22:51:06) 
hıııı, o konu. ojelerde başıma geldi o. yani açıkçası benim davranışım da saflık yani. rengini şişeden tam anlayamadan biraz da dokusuna bakmak için kapağını açıp fırçasına baktım. kadın da 'hanfendi napıyosunuz kuruyor sonra ojeleer.son kullanma tarihi geçmiş diye geri geliyor sonraa' dedi. ben de 'aa öyle mi kusura bakmayın bilmiyordum o zaman ben bu ojeyi satın alayım dedim. kendisi ay yok gerek yok dedi. konu kapandı.

yani özür dilerim kısacası.
  • kırmızıkaşekaban  (28.04.14 23:03:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.