[]

Bacak kası-squat

Üst bacaklarımı inceltmek istiyorum.belli bi düzenle uyduğum spor programı var.her egzersiz bütününde squat hareketi var.vücuttaki bir çok kası çalıştırdığı gibi bacak kaslarını büyük ölçüde geliştiriyormuş.bacaklarım kas yaparsa ronaldo olur muyum acaba kas yaparsa incelmiş olur mu yoksa aksi bir durum mu olur?

edit:bayanım


 
bolgesel incelme konusu beni baydi.


  • evegirmekistemiyorum  (28.04.14 21:33:28) 
üst bacak dediğin quadriceps ve çalışırsan bacağın kalınlaşır. ronaldo olmazsın ama dikkat çekici şekilde kalınlaşır. bizzat kız kardeşimden biliyorum. squat, leg extension/curl vs tarzı ağırlık işlerine girersen belli bir süre sonra kalın bacağa sahip olursun. dengeyi tutturmak sana kalmış, vücudunu gözlemle ona göre hareket et.


  • costa blanca  (28.04.14 21:40:59) 
squatı ağırlık kullanarak yapmıyorum.o zaman bu egzersiz videolarında falan neden herkes squat yapıyo incelmesi için


  • ddenizz  (28.04.14 21:45:44) 
vücut ağırlığınla yapıyorsan sorun yok, ben ağırlıkla yapıyorsun gibi düşünmüştüm.


  • costa blanca  (28.04.14 21:50:15) 
koşma ve yürüyüş de bacağa kas yapıyor diyenler de var


  • ddenizz  (28.04.14 21:58:58) 
Olmazsın.


  • 726490  (29.04.14 02:16:04) 
Kadındın di mi? Diyet yaparken kas kütlesi elde etmek erkekler için bile zor. Endişen yersiz. Başlangıçta çok hafif bir artış olur sonra yağ oranın düştükçe azalır.


  • arnold schwarzeneger  (29.04.14 09:09:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.