[]

işyerine servis varken arabayla gitmek

çok mu lüks türkiye'de?
bütçem elverse de insanların bakışları rahatsız ediyor. siz olsanız ne yapardınız?

servis var, sadece bir yokuş sokak çıkması var.
ben arabayla seyahati seviyorum, babam da kazası var manyağı var servise bin diyor.

garip garip bakıyorlar.

 
siktiret hacı. takıl kafana göre. ben de öyle yapıyordum.


  • dafuq  (28.04.14 17:17:40) 
iş hayatına atılmış birisi değilim ama benim gördüğüm, duyduğum kadarıyla "iş"te zaten herkes her şeye bakıyor, her yerde bi bokluk oluyor. canın arabayla gitmek istiyorsa arabayla git. baktın çok şey oluyo, "ne var lan pis fakirler" de. bütçe sıkıntın yokmuş, araba güzel şey, sürebildikten sonra sür anasını satiyim, onlara ne.

ha tabii işin çevresel boyutu var ama ona girmicem.
  • pescador  (28.04.14 17:19:03 ~ 17:19:41) 
elbette lüks.
ancak kime ne?

nasıl istiyorsan öyle takıl. genelde havalar kötüyse, pazartesi ve cuma günleri ise, vesaire, böyle durumlarda servisle gitmek iyidir. kimsenin kahrını çekmek zorunda değilsin.
  • cliquot  (28.04.14 17:27:07) 
24 yaşında, yeni mezun olmuş, altında arabası olan bir genç olarak cevap vereyim. staj yaparken daha arabayla gidiyordum işe, müdürler hariç üstlerimde araba yoktu ki isim vermeyeyim ama herkesin ismini bildiği en iyi otellerden birinde yaptım stajımı.

evet, garipsiyorlar. ha şu an çalışsam arabayla mı giderim? çok düşük bir ihtimal, o da maddi açıdan tam anlamıyla düzlüğe çıkmak için. ha maddiyat açısından bir yere ulaşırım. o zaman isterse ülkede krizin kralı çıksın, sikimde olmaz abi. servisle, toplu taşıma/metrobüsle 30 dakikada gideceğimi bilsem, 1 saatte giderim, kendi arabamla giderim, daha rahat ederim.
  • ozzpwnz  (28.04.14 17:32:01) 
bence kullanmayın. mümkün olduğunca toplu taşıma kullanılmasından yanayım. doğaya saygı açısından, yoksa bütçen elveriyorsa kime ne yahu?


  • mutevazi  (28.04.14 17:35:27) 
trafikteki çekeceğin strese değmez bence. Haftasonu kullan arabanı. Derdin millete hava atmaksa bilemicem tabi.


  • redskull  (28.04.14 17:45:32) 
Gerekmiyosa kullanma derdim ben. "Okazyonel" olarak kullanilir da ne bileyim durumu olsun olmasin birinin baska birinin ne diyecegindense ben israfligindan dolayi yapmazdim. Gezmek icin kullan pasa pasa ona demicem bi sey de ne bileyim bilemedim.


  • ozymandias10  (28.04.14 19:14:05) 
ben arada sırada yapıyorum neden servis geç kalkıyor trafiğin yooğun olduğu güzergahtan gidiyor. bide araba yatmasın azıcık çalışsın diye haftada en az 1 gün en fazla 3 gün giderim.


  • basond  (28.04.14 21:11:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.