[]

şu fotoğraf gerçek mi

gerçekten biri alman diğeri çin malı mı? hiç gerçekçiliği var mı? yoksa öylesine espri olsun diye yapılmış bir şey mi?
scontent-b-fra.xx.fbcdn.net



 
www.gammaxbicycle.com bisiklet de çin malı. resim kolpa yani.


  • japon askeri  (28.04.14 13:07:12) 
espri olsun diye yapılmış bence bu kadarda değil ama 3 aşağı 5 yukarı böyle


  • basond  (28.04.14 13:07:56) 
tampon zaten esnesin darbeleri sönümlesin diye yapılmaz mı? resimde bir yanlışlık yok aslında.


  • yue  (28.04.14 13:09:14) 
yüzey alanı daha küçük olan bisiklet tekerleğinin tamponu öyle yamultması normal. yani bu cama çekiçle vurup hehe çin malı cam kırıldı. alaman malı çekiç sağlam demek gibi şey.


  • tomofilli hasan  (28.04.14 13:13:29) 
bugdayini bile disardan alan, dogalgazi, petrolu, herhangi bi high-tech uretimi olmayan, vasat zekasiyla akli sira dalga gecip "iykkk cin mali yea.." diyen bos adamlarin photoshop calismasi !@#$

dunya yorungesinde onlarcasi dolanan srt uydusundan, en guclu ordulara korku salan kitalar arasi akilli fuzelerine.. dunyanin en uzun asma koprulerinden, dunyanin en dayanikli fiberoptik kablolarina kadar uzanan bir teknoloji devi CIN, Turkiye gibi daha transistor uretemeyen avam, 3uncu dunya ulkelerinin agzinda; kalitesiz mal ureten basit bi ulkeymis gibi algilanmakta.

10-15 sene icinde cin'de isci fiyatlari artarak, iscilerin hayat standartlari yukselince, cok merak ediyorum o ucuz mallari urettirmek icin hangi ulke size yardimci olacak.
  • angster  (28.04.14 13:24:19) 
bu olayın gerçekleşmesi için bisikletin kaya gibi yerine sabit olması gerekir diye düşünmekteyim. tampon lastiğe biraz çarpsa bisikleti deli gibi ileri savurur.


  • goddar  (28.04.14 13:27:04) 
goddar +1 sizin söyledikleriniz de doğru aslında tampon zaten darbeyi emsin diye öyle ama bisiklete çarptığı anda savrulur. ha sırf bu fotoğrafı çekebilmek için bisikleti yere sabitleyip arabayla çarptılarsa bilemicem.


  • xenophobe  (28.04.14 13:55:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.