[]

düğün çekimi için açık alan

arkadaşlar düğün çekimleri için atatürk arboretumuna gideceklerdi ama orada tripoda vs izin verilmiyormuş. haliyle tutuştular şimdi. hem yeşil hem de su olan bir yer olsun istiyorlar. istanbulda neresi vardır bu isteğe uygun?




 
atatürk arboretum'u istanbul'da en çok düğün fotoğrafı çekilen yerlerden birisidir. evet tripod yasak ama düğün fotoğrafçılığında tripod önem arz eden bir araç değil ki. bence ordan vazgeçmesinler.


  • holydreamer  (28.04.14 12:49:36) 
  • godless frog  (28.04.14 12:53:32 ~ 12:53:45) 
ulus parkı,gülhane parkı,yıldız parkı olmaz mı ki


  • camiroquay  (28.04.14 12:57:23) 
evet yani d. fotoda tripod mu olur? hem açık alan değil mi? napçaklar tripdou


  • ben smyrna  (28.04.14 13:04:16) 
sanirim boyle gelinle damat done done dans edecek, aci ayarli tripod sayesinde 360 derece 3D interaktif animasyon yapacaklar. sonra mesela; "ali ile ayse" isimli bi site acip en basa 'bu resme tikla animizi 3 boyutlu sende yasa!!" diyebilirler.

o yuzden bence en guzel yer kiz kulesi, yer kisitli ama 360 derece cekimler icin cok sukela!



ak. hersey reklam, hersey millet ne der ugruna.. malum evlendikten sonra birileri misafirlige gelecek, onlarda acacak evlilik albumunu, sacma sapan yuz ifadeli resimlerini birbirlerine gosterip nispet yapacak, komsu kizi catlatacaklar.

bu tur evlilik fotosu ceken ciflerin iliskilerinde en sevdigim bolum 6-7inci aydan sonrasi cekilenler. cunku o bolumlerde; bi gun oglan kizin telefonunu yuzune kapiyor, kiz 10 gun surat yapip bosanma krizlerine felan giriyor vs ..
  • angster  (28.04.14 13:34:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.