[]

samsung s4 ekran değişimi

herkese günaydın;

telefonumun ekranı tuzla buz oldu. ama dokunmatiğinde bir sıkıntı yok..

şimdi araştırdığım kadarı ile komple ekran değişebilir ki bu 500tl.

yada sadece üst cam değişebilir. bu da 200tl. kadıköyde metrobüsten boğaya doğru giderken telefoncular var ya. oraya sordum.

şimdi ne yaptırayım hangisi daha sağlıklı olur?

ondan hayır gelmez yeni telefon al diyenler var ama boşa masraf yapmak istemiyorum bir daha.

 
Aletin ederi 2000 e yakın. 500 ü eğer garanti falan veriyorlarsa (yani samsung yapıyorsa) ver parayı yaptır, daha epey kullanırsın o cihazı.

Şöyle düşün, 200 verdin, olmadı. Gidip sonra bi 200 versen, zaten 500 ediyor neredeyse. E bi de 200 den sonra allah kahretsin deyip 500 verebilirsin ki fena. Ver 500 ü kurtul :)
  • sage  (28.04.14 11:02:58 ~ 11:03:23) 
yurtdışından aldığım için samsung ücretli dahi tamir etmiyormuş. dışarıdan fiyat aldım 3-4 ay garanti veriyorlarmış.


  • zenc  (28.04.14 11:04:07) 
s3 lerde ekran ve çerçeve komple bir bütün olarak değişiyor.

s4 de aynı ise aslında işçiliği çok zor değil, youtube da video varsa izleyip ve de ekranı daha ucuza alma ihtimali varise ben olsam girişirdim :)

ha bu cesaretin yoksa kaliteli bir servise ver 500 ü yenilet ekranı. ama orjimal ekran olmasına dikkat et.

yeni telefün al diyenlere kulak asma.

nasıl yani? 1500 tl lik (sanırım) telefonda 400-500 tl masraf var diye çöpe mi atsın adam?

15 bin tl lik arabada 5 bin tl hasar olsa çöpe atıp yenisini mi alalım mesela? :p

hatta dur çok samimi bir arkadaşım var telefoncu, senin için sorayım.

sordum o da 500 dedi, orjinal samsungmuş ve dediğim gibi komple değişiyormuş.
  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (28.04.14 11:14:44 ~ 11:17:19) 
bende s3 var..senin probleminin aynısı bende de vardı..450 tl fiyat çekmişlerdi ve yaptırmadım, bir süre öyle kullandım..sonra izmir çankaya'da telefon tamircisi görüp bir şansımı deneyeyim dedim..adamlar çalışacağının garantisini vermeyip 100 tl'ye sadece camı değiştiriyorlarmış..eğer çalışmazsa, bu riski aldığın için komple ekranı 360 tl'ye değiştiriyorlarmış..bunun üzerine sadece camı değiştirttim..bir problem görünmedi..yalnız sonradan ekrana biraz fazla abanarak bastığımda dokunmatik çalışmamaya başladı..önce bi paniğe kapıldım ama tuş kilidini açıp kapadığımda düzeldi..hala daha arada çalışmamazlık eder, ben de tuş kilidini aç kapa yaparak çözerim..
velhasıl kelam, sadece cam da değiştirilebiliyor..

  • tedi  (28.04.14 14:59:41) 
www.teltaks.com

her türlü yardımcı olabilirim arkadaşlar ekran değişimini 309 tl den, sadece cam değişimini 100 tl den yapabilirim kendinize iyi bakın.
  • limonpedia  (02.02.15 22:13:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.