[]

Laikçiler ve Game of Thrones

Bu dizideki türbanlı bayanın giderek daha önemli rollerde karşımıza çıkmasına laikçi/seküler arkadaşlar ne diyorlar acaba? Üniversitede, parkta, kamuda vs... türbandan rahatsız olan kitle, nam-ı diğer Game of Thrones adlı rezil yapımın baş hedef kitlesi, Game of Thrones'ta da bahsekonu mütedeyyin hanımablamız vasıtasıyla türbanın yer almasına nasıl tepki veriyorlar?




 
ejderhaların ve bilumum yaratığın olduğu bir yerde türban abes kaçmıyor.


  • click here to see her naked  (28.04.14 02:39:10) 
amerika'nın, türkiye'nin dünya üzerindeki etkisini dizide yansıtması diyoruz. türkiye her geçen gün savaş uçakları, savaş gemileri yapıp, dünyayı her gün biraz daha korkutup,süper güç olurken ve başbakanımız sağolsun tüm bunları tek başına yaparken, amerika buna kayıtsız kalamazdı.

çok başarılı bir imge olmuş, burdan hbo'ya tebriklerimi iletirim.
  • bir ileti paylastim  (28.04.14 02:40:57) 
@redskull osur geçer.


  • drystedb efficacious  (28.04.14 03:10:14) 
birileri dalga geçtiğimi zannediyor sanırım. Ama gayet ciddiyim. Yıllarca türban muhabbetidir gitti bu ülkede. Üniversitede türban, medyada türban vs. o zaman ortalığı velveleye veren laikçiler, kudretli paşalar, yargı mensupları neden Game of Thrones'taki türbana da tepki vermiyorlar? İstanbul Üniversitesi'ndeki türbanla Game of Thrones'taki türban şekil olarak aynı değil mi? Şekilci laikçi tayfanın o zaman mantık gereği Game of Thrones'taki türbana da tepki vermesi gerekmez mi?


  • redskull  (28.04.14 03:17:08 ~ 03:23:55) 
sakin beyler ben ciddi cevap vericem şu an:
dizide ortaçağ havası yakalanmaya çalışılıyor, o hatunun taktığı türban değil avrupa ortaçağı hatununun biraz daha rahibe haline kayık(varlıklı ama yaşlı kadın giyimi) hali olduğundan öyle. türban değil.

  • shubulubapshubaptishaluva  (28.04.14 03:23:04) 
  • paulie walnuts  (28.04.14 06:59:54) 
iste bunlaar hep paralel yapi


  • exlibris  (28.04.14 08:12:12) 
"İstanbul Üniversitesi'ndeki türbanla Game of Thrones'taki türban şekil olarak aynı değil mi? Şekilci laikçi tayfanın o zaman mantık gereği Game of Thrones'taki türbana da tepki vermesi gerekmez mi?"

Gercekler acidir, biber de acidir, o zaman gercek, biberdir.
  • fortisvita  (28.04.14 09:09:55) 
www.scrollpublishing.com türban dediğiniz orta çağ rahibe/dindar kadın kıyafeti.
hoş islam ve hristiyanlık kaynağı itibariyle aynı coğrafyadan olduğu için kökende bir kılık kıyafet benzeşmesi olduğu, sonrasında da çarşaf/ferace den modernize edilmiş günümüz türbanına geçerken, hristiyan örtünmesine öykünüldüğü iddiası da mevcut.

  • alice practice  (28.04.14 09:45:28) 
  • basond  (28.04.14 09:59:19) 
son bölümde bu türbanlı hanım teyzemizin genç iken zina yapan bir orozbu olduğu anlaşıldığından kendisine yönelik bir tepki gösterilmesine ihtiyaç kalmamıştır. yer yer "bunların alayı böyle, üstü türban altı otoban" şeklinde sesler yükselmiştir.


  • zgrydn  (28.04.14 10:59:40) 
  • redskull  (28.04.14 17:21:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.