[]

idrar kaçırmaya karşı

bez reklamları çok abartılmadı mı? hakkaten o kadar idrar kaçıran kadın mı var ki? 2 farklı marka reklam yapmış. nedir bu işin aslı astarı?
edit: hatta 3 marka.



 
Ben bunlarin cevirisini yaptim, evet, cok var. Ozellikle de cocuk dogurmus kadinlarda. Ama cok utanc verici ve ayip sayildigi icin, kadinlar bile birbirine soylemiyor.


  • trachemys scripta elegans  (27.04.14 09:53:07) 
Cok fazla var orta yasli ve yasli kadinlarda. Birde hasta bezi yerine kulot tarzi olanlar yeni yeni kendine piyasada yer ediniyor ondan bu kadar fazla reklam.


  • queensalvoo  (27.04.14 10:05:16) 
Özellikle belirli bir yasi gecmis kadinlarda daha sık goruluyor. Mesela babaannem öksururken falan biraz kaciriyormus. O idar kacirma bezlerinden kullaniyor.


  • 1a2b3c4d  (27.04.14 10:06:30) 
çok var annem ameliyat oldu kaçırma noktasına varmadan. iyileşme dönemi zor bi ameliyat o yüzden yaşlılar pek tercih etmiyor sanırım. yaş ilerledikçe rahim sarkıyor ve idrar kesesine baskı yapmaya başlıyor.


  • lily briscoe  (27.04.14 10:44:40) 
bir selpağın mesane pedi var bir de bildiğin çocuk bezi gibi. mesane pedine ihtiyaç duyacak kadar idrar kaçıranların olduğunu biliyorum ama yetişkin bezinin hedef kitlesi sanırım 60 yaş üstü. onları bilmiyorum.

annem pilates yaptığı dönemde kaçırma olmadığını söylemişti.
  • cilekli krep  (27.04.14 11:54:20) 
Kegel egzersizleri de cok basarili, yeri gelmisken soyleyeyim dedim. Karin kaslari ve vajina ici kaslari guclendirmek lazim gencken.


  • trachemys scripta elegans  (27.04.14 12:32:16) 
Inkontinans erkeklerde de kadinlardaki kadar sik olmamakla birlikte goruluyor. Erkeklerin de bu kaslari gencken guclendirmesi onemli.


  • trachemys scripta elegans  (27.04.14 12:33:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.