[]

Kuzenime eş arıyoruz

boy pos endam kariyer araba aklına fiziksel olarak ne gelirse tam. başından talihsiz bir evlilik geçti ve şu an aptal bi çevresi var ve 38 yasında filinta gibi bir adama sürekli kuzenimin beğenisine uygun olmayan tarzda insanlar gösteriyorlar. bu durum kronikleşmeye başladı ve kuzenim cidden artık cok sıkılmış durumda.

kuzenim matematik öğretmeni, erkek. adana'da yaşıyor. yani ingilizcesi de var hani nasıl olurda yakışıklı şık giyimli ama çevresi pek olmayan bu kuzenime eş adayları buluruz?

benim aklıma gelen şeylerin dışında sizin de fikirlerinizi bekliyorum.

icabında yurtdısından bulunsa bile orada yasar yani. cesareti özgüveni ram ama cevresi bunca yıl maalesef ona su an asırı yetersiz kalıyor.

not: esra erol diyenin ağzına kürekle vururum.

 
  • iorveth  (27.04.14 02:55:04) 
@qivoret ben yazıcaktım tam yahu

kuzenin bu kadar mükemmel bir insanda kendine has, kendi gibi hoş insanlardan oluşan bir çevresi olmalı. etrafında ona hayran kadınlar olmalı. 38 yaşında bir adam,ki anlatılanla cesareti ve özgüveni tam, ancak ekşi duyuruda eş duyurusu açıyor. ha pardon kuzeni yazmış.

www.adana.net
www.adanadarling.com
  • mahone  (27.04.14 02:56:47) 
tanışalım.


  • devilred  (27.04.14 02:57:44) 
ingilizcesi de var derken, artık damat adaylarında ev, araba, bir de ingilizce mi aranıyor anlayamadım.


  • gogu delen adam  (27.04.14 03:07:45) 
Lan halden anlamiyorsunuz. Ben de size dert anlatiyorum. Evliyim ben. Neyse sizden bi cacik olmazdiya umut iste.


  • omer gibi  (27.04.14 03:50:09) 
devilred ile bir çay içsinler bence. :P


  • kallesnikof  (27.04.14 04:24:43) 
çevresini değiştirmek istiyorsa şehir değiştirsin mümkünse.


  • zgrydn  (27.04.14 08:36:55) 
eş degil de arkadaş arayın öncelikle. kafa dengi, birlikte iyi vakit geçırecegi arkadaşlar.
sevdigi bi alanda kursa etkinliklere workshoplara bişeylere katılsın.
sergi olur, spor salonu olur, festival olur.
  • neyleyim  (27.04.14 08:52:42) 
önce arkadaş çevresi değişmeli. sonra zaten düzgün bir çevreden düzgün bir eş çıkar. eş aramaya diye yola çıkılmaz


  • prodeq  (27.04.14 09:56:34) 
bende kalkesnikofa katılıyorum, devilred ile bir çay içsinler.


  • iorveth  (27.04.14 20:34:32) 
shedracon'a haber ver, arabası olan, evine bırakacak, hesabı ödeyecek erkek arıyordu. yok lan manyak mısın kuzenine yazık olur.
çevre değiştirsin +1

  • r_u_h  (29.04.14 10:22:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.