[]

Diş Ağrısı (IMDb: 7/10)

2 gündür alt çenemin sağ arkasındaki dişim feci bir şekilde ağrıyor. Sadece kendisi ağrısa dayanabilirim ama kafamın sağ tarafında ne varsa ağrısı hepsine vuruyor (özellikle sağ kulağım).

Çürük olduğunu sanmıyorum zira görünürde bir şey yok. 20 yaş dişlerinden şüpheleniyorum, ağrının kulağa da vurmasından dolayı.

Ağrıyı azaltmak için denediklerim;
Karanfil çiğnemek
Diş ipiyle o kısmı olabildiğince temizlemek
Tuzlu suyla gargara
Parol (içtim, üstüne falan koymadım)
Colgate Plax gargara
Soğuk suyu o bölgede bekletmek

Nafile...

Diş hastanesinden randevu aldım az önce, zira uyutmuyor bile bu ağrı. Fakat randevu 5 Mayıs'ta.

Özel dişçiye gideyim diyeceğim ama biliyorum ki o da panaromik röntgen isteyecek onun da bulunduğum yerde tek çekilebileceği yer diş hastanesi.

Şimdi soruyorum? Ben ne yapayayım? Kafamı hızlıca bir yere vurup kendimi 2 haftalık geçici bir komaya mı sokayım? NE YAPAYIM?!

Nasıl bekleyebilirim ben o kadar bu ağrıyla? Kulağıma örgü şişi sokasım geliyor, ÇOK AĞRIYOR.

Saygılar.

 
günde maksimum 3 tane almak kaydıyla majezik tablet alabilirsiniz ben 20lik ağrısından kıvranırken ondan alıyordum - benim diş kökü de iltihaplanmıştı bu yüzden feci ağrıyordu ve bir yere kadar etkili olduğu kesin. neden günde maksimum 3 diyorum ben bir kutuyu bir günde aldım pek hoş şeyler olmuyor. Durumunuz acil olduğundan başka bir yerden randevu almayı deneyin derim cidden çekilecek dert değil ben bir hafta çektim oradan biliyorum.


  • rexex  (27.04.14 01:32:28) 
diş hastanesinde muayene başka şey, röntgen çektirmek başka şey.

özel doktora gitimenize engel bir durum yoksa özel doktora gidin, isteyecekse röntgen istesin, röntgeni diş hastanesinde hemen çektirebileceğinizi düşünüyorum. onun için de 5 mayıs'ı beklemezler.

hiç olmadı özel doktor ağrıyı dindirecek bir şeyler verebilir.
  • kibritsuyu  (27.04.14 01:34:17) 
bir gece acile gittim,diş ağrısı perişan etmişti beni.tansiyon rahatsızlığımdan dolayı ağrı kesici yapamadı doktor.eve geri dönerken taksicinin o müthiş taktiğini uyguladım,sonuç: 15 dakika sonra o kadar ilaca rağmen geçmeyen ağrı birden kesildi.nasıl mı? siyah zeytinin çekirdeğini çıkartıyorsun,daha sonra zeytinin iç kısmını dişine koyup;hafifçe ısırıyorsun.muhtemelen ağrıyı kesecektir.yeniden ağrımaya başlarsa yeni bir zeytinle bu işlemi tekrarlıyorsun.


  • ataturkist  (27.04.14 03:11:42 ~ 03:12:12) 
Parol cok hafif bir agri kesici etki etmez. Dicloflam al eczaneden. Oje gibi agriyan dise sürülen bi ilacta var ama adini bilmiyorum eczaciya danis hangisi daha iyiyse onu al. Geçmişolsun


  • queensalvoo  (27.04.14 10:10:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.