[]

steve jobs- walter isaacson

bu kitabı alayım dedim de, en ucuz idefix gibi. 20.8 tl + kargo. her yerde kargosu da var tabi. d&r, kitapyurdu falan filan. en uygun nerden alabilirim fikri olan var mı? yarın dışardan baksam etkiket fiyatı üzerinden mi satılıyordur hep? 32 tl imiş o da. öyleyse internetten almak daha mantıklı olacak.

ha bir de kitapyurdu'nda bu sayfayı kapatmadan bu ürünü sepete eklerseniz 17,50 tl mi ne diyordu, ekledim sepete. 24 tl yaptı fiyatı yine de. topsunuz olm.


 
Dnr da magaza satis fiyati nettekinden daha yuksektir. Acikcasi eski bi dnr calisani olarak cok paran yoksa korsan almani oneririm. Kitabin parasinin yarisi aydin doganin cebine gidiyor zaten. Insanlar aldikca bu kar/satis mantigi degismeyecek. Kitap okumak bu kadar pahali olmamali. Oh be.


  • nodrap  (26.04.14 23:11:04) 
sırf domingo yayınevi'ne olan sevgimden ötürü orijinal alacağım kitaplardan biri bu. nerde en ucuzsa ordan al abi ürün aynı sonuçta. internetten al tabii, mağazalarda daha pahalı. google'a yaz direkt "steve jobs walter isaacson kitap satın al" diye. ilk 1-2 sayfadaki tüm siteleri aç bak. öyle alıom ben.


  • hjarteblod  (26.04.14 23:17:54) 
Lokasyon uygunsa sana ciltlisini 25 e birakayim.

Kir pas yittik yok
  • istenmeyen_adam  (26.04.14 23:20:06) 
hızlıal'da buldum en ucuzunu. 16 lira. 5 de kargo ekledi 21 etti. tam siparişi veriyordum vazgeçtim. yarın biraz bakınırım 25'e falan bulurum belki öyle alırım diye. en azından görerek alırım. kitabı düzgün paketlemezler, sayfalarda kıvrılma olur bir şey olur. hiç sevmem öyle durumları.


  • kivanc1  (26.04.14 23:25:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.