[]

Kadıköy İlçesinin Fikirtepe Semtinde Onikiler Cami'ye Yakın Bir Park Arıyor

Kadıköy İlçesinin Fikirtepe Semtinde Onikiler Cami'ye Yakın Bir Park Arıyorum

Geçenlerde Fikirtepe semtindeydim. Gittiğim semtlerde uzun yürüyüşler yapmayı severim. Kadıköy ilçesinin Fikirtepe semtindeki Onikiler Cami'den yolun karşısına geçip Migros'tan aşağı yaklaşık 20 dakika kadar yürüdükten sonra küçümen bir park buldum ve orada oturup biraz dinlendim. Beton blokların arasında çölde vaha misali sessiz, asude, sakin bir dinginlik sunan bu parkta huzur buldum. Şimdi iş gereği ayda iki ya da üç kez Fikirtepe semtine gidiyorum ama sürekli aramama, geçtiğim yollardan tekrar geçmeme rağmen bir türlü o parkı tekrar bulamıyorum. Parkın ismi de aklımda değil. Parkın içinde tahtadan oturma bankları var, çocuklar için salıncaklar ve kaydıraklar var. Eski binaların arasında bir park ve yan tarafı patika yani yüksek bir alan, oradan aşağıya merdivenlerle iniliyor, lütfen Fikirtepe semtinde oturanlar veya geçmişte orada oturanlar tarif ettiğim bu parkın adını biliyorlarsa adını yazsınlar, adresini biliyorlarsa adresini yazsınlar, eğer açık adresini bilmiyorlarsa kendilerince parkın yerini tarif ederlerse çok sevinirim, hatta garanti olması açından Fikirtepe semtindeki Onikiler Cami'ye 20 dakika yürüyüş mesafesindeki tüm parkları (Zaten kaç tane olabilir ki en fazla bir iki tane) yazarlarsa çok sevinirim.


 
Fikirtepe tanzimde var eski muhtarlik simdi kadin sağlığı merkezinin yaninda migrosun hizasinda ama sanırım o değil. Birde arana tamircilerinin orada bi park var adini bilmiyorum ama belki odur aradigin.


  • queensalvoo  (26.04.14 23:07:27) 
özgürlük parkını diyosun sanırım. yürüyüş ve bisiklet parkurları falan var büyük bi yer epey.
bi de arada küçük bi park var, çınar parkıymış adı. minibüs yoluna inmeden hemen önce. ama orası 20dklık bi mesafede değil.

edit: küçümen dediğini farketmemişim ben. özgürlük değil öyleyse.
  • bxgx  (26.04.14 23:10:14 ~ 23:26:49) 
Özgürlük parki pek kucumen degil kadikoyun en büyük parki o. Goztepe echomarin orada var kucuk bir park icinde bir sus havuzu var. Ama buyuk ihtimalle egitim mahallesindeki parkı ariyorsunuz yakininda bi ilkokul var hatta.


  • queensalvoo  (26.04.14 23:18:04) 
sevgili queensalvoo

evet bu dediğiniz park olabilir

Fikirtepe tanzimde var eski muhtarlik simdi kadin sağlığı merkezinin yaninda migrosun hizasinda ama sanırım o değil. Birde arana tamircilerinin orada bi park var adini bilmiyorum ama belki odur aradigin.

kadın sağlığı merkezinin yanındaki migrosun hizasındaki park olabilir lütfen orayı daha detaylı tarif eder misiniz tamircilerin oradaki park da olabilir çünkü o parka giderken ve dönerken birçok tamirci gördüğümü net hatırlıyorum orayı da tarif ederseniz çok sevinirim mümkünse sokak adı yazarsanız işim daha da kolaylaşır sanırım siz fikirtepelisiniz oraları çok iyi biliyorsunuz

bu yazdığın parkta olabilir

Ama buyuk ihtimalle egitim mahallesindeki parkı ariyorsunuz yakininda bi ilkokul var hatta.

çünkü oralarda yürürken bir ilkokulun önünden geçtiğimi çok net hatırlıyorum o parkı da mümkünse adıyla ve sokak cadde adıyla tarif ederseniz çok sevinirim
  • batmanvegordon  (27.04.14 00:41:22) 
sevgili keyfinbilir evet tarif ettiğin park olabilir

onikiler cami'nin oradan düz devam edersen bim ve şok mağazaları var. diğer tarafında da halk ekmek büfesi var. şok'u geçer geçmez sola dönüp o yolu takip edersen karşına çıkacaktır. şok ve halk ekmek arasındaki o düz yol.

rica etsem eğer biliyorsan bu tarif ettiğin adresin sokak ve cadde isimlerini de yazarsanız çok makbule geçer.
  • batmanvegordon  (27.04.14 00:54:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.