[]

antidepresan-iştah ilişkisi

iyi akşamlar duyuru sakinleri.
iki haftadır antidepresan kullanmaktayım. tabiri caizse iştahımın içine etti kendisi. acıkıyorum ama hiçbir şey yiyesim gelmiyor. sanki, çok afedersiniz, kusacakmışım gibi hissediyorum bir şey yemeye kalkarsam. günlerdir sadece kahvaltı yapıyorum ya da akşam en fazla bir çikolata filan yiyorum. ne yapılır ne edilir bu durumda?
not: antidepresan psikiyatrist gözetiminde alınmakta. randevu haftaya cuma ve ben buna bir çözüm bulmak istiyorum en azından o güne dek.


 
normal. aynısı bana da olmuştu. zamanla geçer.


  • geberix  (26.04.14 19:34:03) 
akışına bırak gardaş, yoluna girer. sonunda ya kilo bırakır, ya zayıflık bırakır. genelde kilo bırakıyor.


  • sanal hayvan  (26.04.14 19:35:14) 
genelde antidepresanlar iştah açıyor ama kişiye göre ters etki de gösterebiliyor. ama iştah konusuna bir etki yaptığı kesin. yemek konusunda biraz zorla kendini, yemeyince çok daha kötü oluyor, bizzat tecrübe ettim. abur cubur da olsa bir sonraki randevuya kadar bir şeyler atıştır mutlaka gün içerisinde. illa oturup bir öğün yemek yemen şart değil. yemek yemedikçe yedikçe kusacakmışsın gibi bir hisse ulaşıyorsun çünkü.

ben meyveli topkek falan yiyordum. hem doyurucu gibi oluyordu, hem de yenilebilir tek şey oydu benim için. şimdi babam çıksa yerim, o ayrı :)

geçmiş olsun.
  • darkredanger  (26.04.14 20:31:42) 
daha yeni başlamışsın kardeşim a.d. zaten gerçek etkileşimini ve tedaviyi 2 hafta sonra bünyede başlatıyor.yani alışacaksın bu duruma.


  • jamswety  (26.04.14 20:45:34 ~ 20:45:56) 
son kullandığım antidepresan bana da aynısını yaptı. 1 ayda 46 kilodan 39 kiloya düştüm. doktorum bırakmam gerektiğini söyledi.daha da kilo verebilirmişim. şimdi bırakma aşamasındayım. 2 haftada alışman lazımdı ufaktan. doktorunla görüş bence.


  • yaramazkediyim  (01.05.14 00:39:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.