[]

YDS'yi geçememiş bünyelere yardım

etmek için kendimi feda edip burada sorumu soruyorum.

Pearson denilen bir sınav varmış, bunun tıpta geçerliliği nedir? (zira tus'tan önce tek bir yds hakları kaldı, o da tus'tan 1 hafta önce)

Sınavın zorluğu kolaylığı hakkında bilgileriniz/tecrübeleriniz ne yönde? içeriği ielts gibi mi?

her fakülte/bölüm için geçme puanı farklıysa tıp için kaçtır?

Başka bilinmesi gerekenler neler?

Gugıl!! demediğiniz için şimdiden teşekkürler. arkadaşlarım epey bir gugılladılar, lakin asıl gereken bu noktalar hala kafalarında soru işareti.

tekrar teşekkürler efenim, iyi akşamlar

 
Tus için denkligi var. Ama o geçme puanı dediğin şeyi anlamadim.

icerigine Pearson'in kendi sitesindeki örnek testlerden baktık, IELTS gibi işte 4 dil becerisini de istiyorlar. Cok kolay bir sınav değil yani. Bana sorarsan yds daha kolaydır.

bir de
www.akademikpersonel.org
  • the kene  (26.04.14 19:11:08) 
*geçme puanı yds'deki 100 üzerinden 50 puanın yeterli olması mesela, pearsonda da yarısı yetiyor mu?


  • fallopian  (26.04.14 19:23:31) 
e o puanlar ösym denklik tablosunda yazıyor işte. yds'nin 50'si pearson'un kaçına denk geliyor ona bakacaksın listeden.

ösym yds denklik tablosu diye gugılla.
  • the kene  (26.04.14 22:51:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.