[]

Bankadaki kızla tanışma isteği ve işten çıkartılma korkusu

Merhabalar

Farklı bir departmanda bir kız ar ve inanılmaz tatlı. Araştırdım evli değil ve erkek arkadaşı yok büyük olasılıkla.

Facebook, linkedin, twitter ve instagram hesaplarını buldum. Fakat kızla çok uzak departmanlardayız ve karşılaşmamız neredeyse imkansız. İki günde bir uzaktan görüyorum sadece. Yemek saatlerimiz bile farklı.

Şimdi ben böyle durumlarda çok açık sözlüyümdür normalde. Yani direkt olarak gider kendisini çekici bulduğumu, tanışmak istediğimi söylerim. Kendisi ister ya da istemez ayrı konu. Ama durum işyerinde olunca çekiniyorum. Bankada çalıştığım için karşı tarafın herhangi bir şikayetinde böyle durumlarda iş hakkının feshi (çok kurumsal ya) söz konusu olmuş geçmişte. Ve işimi de kaybetmek istemem.

Hiç sohbetim olmadan, hiç muhabbet etmeden bu sosyal ağlardan da eklemek ya da mesaj atmak afedersiniz ama bana çok kıroca geliyor (Farklı düşünüyor olabilirsiniz).

Sevgili canlar, gördüğünüz gibi sıkıntılı bir durum. Nedir önerileriniz?

 
Winston insani olarak kiz da sigara iciyorsa ordan yardir iste sigaraya ciktiginizda yuru kiza yavastan


  • condom kurşunu  (26.04.14 15:21:49) 
kiza gidip de ben sizi cekici buluyorum dersen sikayet edecegini sanmiyorum ama arkadaslarina falan yakinabilir boyle boyle diye. sonra sucu bana atma ama kibar davrandigin surece isten cikarilmani gerektirecek bir durum oldugunu sanmiyorum. ama kizla da tanismak istiyorum diyorsan gidip de kut diye dalma bence. departmanlariniz farkli olsa bile once goz goze gelecegin, sonra merhabalasacaginiz anlar yakalamaya calismalisin. iki uc merhabadan sonra facebook'tan ekleyebilirsin de eklemeyebilirsin de. ama dedigim gibi bir bahane bulup onun hafizasina kaziman gerekiyor kendi yuzunu.


  • burasi ne garip bir yer  (26.04.14 15:23:07) 
ortak bir tanıdık bulmaya çalışın. servisinden bilmem nesinden biri çıkar belki tanıdığınız.


  • nereye bu gidis  (26.04.14 15:24:17) 
kadına doğrudan gidip bir şey demenizi tavsiye etmem. ne kadar düşük de olsa kadının taciz iddiasında bulunma riski var ve bunun sonuçları, o küçük riski dahi almaya değmez diye düşünüyorum ben. (son cümle biraz düşük oldu, toparlayamadım cümleyi ama anladınız siz)


  • nereye bu gidis  (26.04.14 15:25:51 ~ 15:26:26) 
azizim o departmana iletmek zorunda olduğun bir dosya bir evrak bir iş ya da bir arkadaş olursa tanışabilirsin. evet arkadaş. diyelim ki bir arkadaşının banka ile işi var ve işi o departmanla ilgili. sanırım o arkadaşını sen o departmana götürürsen faydalı olur. yüz yüze bir tanışmadan sosyal ağdan girme. nasıl tepki vereceğini bilmiyoruz. hiç bir şey olmassa iş çıkışı çarpış.


  • motions  (26.04.14 17:20:05) 
ne yapacaksan yap ama cabuk olmaya bak. ülke sap kaynıyor şu an senin gibi o kızı fark eden muhtemelen 15 sap daha vardır en az. belki 30-40.


  • fransızkalanadam  (26.04.14 18:00:21) 
iş yerinde çok basit bu işler.

gidip senin kız arkadaşlarından birisine çıtlatmasını söylüyorsun. rüzgar gibi halloluyor.
  • [silinmiş]  (26.04.14 18:05:22) 
ya kız ne diyecek gidip ik birimine şu çocuk bana çıkma teklifimi etti diyecek, hani kızı tanımam tabi ama sonuçta kurumsal bi yerde çalıştığına göre öle boş bir insanda değildir, senin onunla konuşman bir cesaret ise gibip seni şikayet etmesi bence on cesaret. hem olmasada uzak dep. mışsınız. göremezsiniz işte birbirinizi. bence iş yerinde değil de face den ve ya twitterdan bi hareket yap. sonuçta hiç mi hiç tanımadığn biri değil kıro gelmemesi lazım gelir.


  • copy paste  (26.04.14 19:50:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.