[]

bunaldım lan!

bıktım artık sürekli her fırsatı ucundan kaçırmaktan. uyanmak istemediğimden uyuyamıyorum da.
vakti zamanında babamı tercihlerime müdahil etmeseydim 2 yıllık mis gibi diş hekimiydim. yaş olmuş 24 hala baba parası yiyorum. bitmiyo lan koduğumun okulu! vasfım da yok ki şu çok sevdiğim istanbulda geçimimi kendim sağlayayım. ah ulan erkek olacaktım ki..

şu hayatta bi annemi seviyom (babamla aram bozulmasa o da olmazdı belki) bi de sevgilimi. sevgilimle hiç bir sorunumuz yok ama hiç bir şey de yolunda gitmiyor.

kendimi teselli edeyim diye 'hiç bir şey mi?' diye soruyorum, sıkışınca da ağlıyorum.

yapmak istediğim, olmak istediğim bi kaç şey var ama sürekli bir aksilik, sürekli bir erteleme.

ortalama üstü imanım var desek, artık hayrını göremiyorum yaşadıklarımın. sonum ne olacak cidden merak ediyorum.

herkesin derdi var ama bi çıkar yol illa ki buluyosunuz, ben bi sorunu çözerken illa ki bi tane daha çıkıyor. bazen üst üste geliyor zaten kafayı yiyorum. ne zaman düzelecek herşey?

böyle olmamda emeği geçen herkesin de aq!

biliyorum soru sormadım, söyleyecek sözü olanlar için soru olarak açtım.

 
Açılan son 20 duyurunun yarısına cevap verdim, bir de kendime duyuru açtım.

Senden farklı değilim anlayacağın.

Dertler derya olmuş herkes kendi kayığında gitmeye çalışıyor işte.

Körolası felek.
  • g man  (26.04.14 04:28:06) 
özür dilerim.


  • 1 saat bende 50 dolar  (26.04.14 04:30:27) 
diş hekimliği de boktan zaten boşver o konu için üzülme hiç.


  • erenu  (26.04.14 04:33:05) 
az kalmış qı! dayan biraz daha...


  • compadrito  (26.04.14 04:49:01) 
ben de hala anne parası yiyen biri olarak seni çok iyi anlıyorum. ben de vasıfsızın biriyim maalesef. annen ve sevgilinle arada bir de olsa bulantıdan kurtulabilmeye bak.
ben şöyle düşünüyorum. hep böyle gitmeyecek ya eninde sonunda iyi bir şey ile karşılacağız o zamana kadar bunalmaya devam. o bir günü beklemeye devam.

  • leadzeppelin  (26.04.14 04:53:27) 
Senin yine okul bitince hayatının düzene girme ihtimali var hem de dünyanın en kutsal mesleklerinden birini yapacaksın. Zor veya kolay elbet bitecek o okul. Ben hayatımda belki de hiç uygun olmadığım bir işte uzmanlaştım ya başka bir alanda sıfırdan başlayacağım ya da böyle devam edip stresten 40'ı göremeden öleceğim.


  • jamalbsf  (26.04.14 09:21:17) 
Yedigin onunde yemedigi onunde allh askina ben bunda uzulcek bisy bulamadimm.ki cevp yazayim dalgada misin sen.kapasiten varmus sevgim insanlar fln.ee ddaaa ne?


  • Barbunya2  (26.04.14 10:20:33) 
ilk adım olarak geçmişi bırak bence. baban müdehale etmeseydi falan da, ama etmiş ve sen şimdi burdasın. memnun değilsen de otomatik plota bağla bitirmeye yoğunlaş. çünkü yapacak bi şey yok, olsa da yapmasan diyeceğim tamam ama yok yani. şu sıra alabildiğini al hayattan, alamadığın şeyler için kafanı yorma. yoksa elindekini de kaybedebilirsin, onu düşün. ilerde fırsat da çıkar yeniden, yaşadığın sürece önünde yeni seçenekler olacak nasılsa.


  • cilgin korsan ces  (26.04.14 12:24:45) 
öncelikle babanla barış. psikolog değilim ama babanla aranın bozuk olmasının babanın yönlendirdiği okulu bitirmene mani olduğunu düşünüyorum.

bir derdin altından başka dert çıkar, hayat bu zaten. hiç birimiz bir sorunu halledip "ohh rahat ettim malibu'daki villamda deniz manzaralı şezlong keyfi" moduna girmiyoruz. sorunları halletmenin yolunu bulup diğerine geçiyoruz, aralarda küçük molalar veriyoruz. zaten o molalar hayatı yaşanır kılıyor.

iman hayrını öbür dünyada görmek içindir. bu dünyada rahatlama olarak hayrnı görürsün en fazla. veya cemaat falan üyesi olup "baak çok dindarım, namaz da kıldııım" deyip ihale falan alabilirsin.

yapmak istediklerini erteleme, pişman olursun. kendimden bilirim.

not: .mna koyma ayıp!
  • r_u_h  (26.04.14 12:35:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.