[]

Hiç hapis yattınız mı ? Hiç suç işlediniz mi ?

Neden ve nasıll işlediniz ? Suçunuz neydi ?




 
Marketten kayısı çalmıştım. Kayısı da sevmem. Sırf kendimi ispatlamak için yapmıştım. Hapis yatmadım hayır :p Umarım hakkımda işlem başlatmazsınız :p


  • pandispanya  (26.04.14 01:14:33) 
kavga. hapis yatmadım ama 5 yıl denetimli serbestliğim var. 1 yılı geride kaldı.


  • sevgili sen masada değil yatakta güzelsin  (26.04.14 01:23:39) 
sözlükte gata'dan mezun olduktan sonra askeri doktorluk yapmayı istemeyip askeriyeden istifa eden doktorların 6 ay hapis yattığını okumuştum, bence bundan ilginç hapis deneyimi olamaz.

antik.eksisozluk.com
  • kugsel adam  (26.04.14 01:37:23 ~ 01:40:01) 
Piracy. Yazılım, film, dizi, müzik.


  • Lim5  (26.04.14 01:38:11) 
Öğrenci eyleminde gözaltına alınmıştım. Akşama kadar minibüste durduk sonra ifademiz alındı, salındık.


  • iorveth  (26.04.14 01:47:25 ~ 01:48:03) 
suç işledim...

arkadaşımın makasını yürütmüştüm ilkokulda ama o da benim kalemimi yürütmüştü,
ödeştik.
  • livaneli kadir  (26.04.14 01:58:37) 
polis misin?
ya polissin ya gerektiğinde kişilerin aleyhinde delil olarak kullanılabilecek şeyler soruyorsun, onlar da severek cevap veriyor. Güzel.

  • dafaiss  (26.04.14 02:04:56) 
Bence arkadaş hukuk öğrencisi. Nickinde de "law" var :D


  • iorveth  (26.04.14 02:14:12) 
N'aber bizim köylü? Sınavlar yaklaşıyor, mezun olabilecek misin bu sene?

Neyse, cevap vereyim soruya da:

Hiç suç işlemedim; fakat sivil itaatsizlik yapmışlığım vardır.
  • g man  (26.04.14 02:51:11) 
5 yaşındaydım. köyün okulundan tebeşir çalmıştım. annem ellerimi kızartana kadar terlikle ellerime vurdu. bir güzel ağladım.

6 yaşındayım evden para çalıp gidip oyuncak tabanca aldım. yine ellerim kızarana kadar terlik yedim. (yaklaşık 6-7 sene sonra annem aldığım o tabancayı çıkardı piyasaya. saklamış validem tabancamı.)

sabahtan beri kenarda yatan bisikletimi tam alıp çıkarken kardeşim bisiklet sürmek istedi. ben vermek istemedim. bekliyordu sabahtan beri diye itiraz ettim. annem ver sürsün işte dedi. inat ettim. sinirden bağırdım apartman boşluğunda. annem soktu eve ve adam akıllı dövdü. akşama kadar oda hapsi.

bir de sevdim hakim bey. başka da suçum yoktur :)
  • kallesnikof  (26.04.14 02:57:02) 
bilimum bilişim suçu. kredi kartı araklama hekleme..vs sadece bi kaç kere başsavcıya ifade verdim, bişey olmadı.

ara sıra dosya geldikçe de giderim.
  • zbrs  (26.04.14 10:47:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.