[]

Ayrı eve çıkmak istememin asıl sebebi

sabah ereksiyonudur. İlla odamın kapısını mı kilitleyeyim? Her sabah aynı sorun.Kahvaltıya çağırıyorlar,ben de hemen gidemiyorum önümde kızılay çadırıyla. Çadırın inmesini bekliyorum, ne diyeyim yani, " bi dakka anne, la bi durun baba,çadır insin geliyom" mu diyeyim? en az 6-7 dk. lazım.O halde tuvalette ihtiyaç gidermek de neredeyse imkansız.İşemek için yerçekimsiz bir tuvalet ve tavanda bir delik lazım.

Hele yüzümü yıkamaya giderken koridorda biri var mı diye sağa sola bakmak yok mu, biri denk gelirse mecbur moonwalk yapıcan da aradan tüyecen çadırı göstermeden.

Kahvaltı öncesine saat kurup kalkıp çadırı erkenden indirsem mi ne yapsam? Ama uykuyu da seviyorum, kahvaltıdan sonra 10-15 dk. kestirip öyle kalkan adamım ben.Öğrencilik zamanlarımdan kalan bi alışkanlık.İşte annem babam da zannediyor ki ben paso uyuyorum, sürekli hadi hadi diye kahvaltıya çağırıyorlar, bilhassa aney. Aney ayrı bir çeşit.Kavga edecez,her sabah direkten dönüyoz. Kahvaltısız da evden çıkmaya alışık değilim, otobüse falan biniyorum , aç karnına yol çekilmiyor.Aç karnına sakız çiğnemeyi, naneli şekeri de sevmiyorum insanlara ağzım kokmasın diye.

Yahu özellikle hanımlara sesleniyorum, erkeklerin bu sabah ereksiyonu konusunda bari siz biraz anlayışlı olun.Özellikle de delikanlı çoluğunuz çömbeleğiniz varsa.

Sabahları onu tanıyamıyorum, normalde hiç bu denli dellenip, hiddetlenip "sertleşmez".
Ne yapayım yani,elimde değil,benden önce uyanıyo işte, nöbet mi tutayım?

oh be, rahatladım biraz.

 
ben o halde işiyorum walla. öne doğru yeterince eğiliyorum, sorun olmuyor. üstüme işemedim hiç bu zamana kadar. sarhoşken bacağıma işiyorum bazen ama o sayılmaz. bol bi tişört giymen yeterli ayrıca boner'ı gizlemek için.


  • hasmetizm  (26.04.14 00:10:08) 
istisnasız her sabah oluyor mu bu olay ? her gün aynı saatlerde mi ötüyor kuş ? o kuşa bülbül öte.

hızlı hızlı nefes alıp vermek ereksiyonun daha hızlı kaybolmasını sağlıyor. ayrıca kaç dakika sürüyor ki ereksiyon ? şu an pipinize gereksiz bir merak saldım.
  • empati kuramayan psikolog  (26.04.14 00:10:53) 
kes at.


  • lorenzen  (26.04.14 00:10:58) 
yürürken ellerini cebine koymak ve cebinde açmak suretiyle engelleyebilirsin çişini yapmaya giderken.

ayrıca koyu renk pijama giy ki daha az belli olsun.

öte yandan dar boxer giyersen daha çabuk geçer ereksiyon hali.

söylemeden edemeyeceğim 6-7 senedir yalnız yaşıyorum sabah ereksiyonu konusunda o kadar rahatım ki bazen unutup bakkala gittiğim bile oluyor.

bu arada soğuk da yardımcı olur. artık soğuk su mu tutarsın odanda, yoksa pencereden dışarı mı sallarsın bilemedim.

son çare olarak da orta parmağını baş parmağında gerdirip, iki kez tık tık diye kafasına vurman. bunun da etkisi olabilir. ama ilk başta canın yanabilir söylemedi deme.
  • emfuzi  (26.04.14 00:15:52) 
annenize değil de babanıza söylesenize, genç adamım ilk uyandığımda uygun olmuyorum yanınıza gelmeye, anneme biraz izin ver çocuğa ayılsın gelir falan desenize diye?


  • alice practice  (26.04.14 00:20:04) 
güldürdün akşam akşam. ne diyeyim, belki çoğu erkek evlatta vardır bu tip durumlar. böyle bir durumda kahvaltıya çağırdıklarında pijamayla göbeğin arasına sıkıştır, üstten bol bir tişörtle kamufle et, tuvalete git ihtiyacını gider. sonra o kendiliğinden uyku moduna geri döner.

yine sen dua et sadce kahvaltıya çağırıyorlar. benimkiler bazen "çok yatıyorsun" deyip üzerimden yorganı çekmeye çalışıyorlar.
  • lesmiserables  (26.04.14 00:26:35 ~ 04:19:34) 
geceden işe yat. sabah ereksiyon mereksiyon kalmaz.


  • principia  (26.04.14 00:30:03) 
bu işin kesin çözümü erekte olmuş penisin başını boxer ve eşofmanın lastik kısmına denk getirmek ve üzerini tişörtle kamufle. sefil arkadaş doğru diyor.


  • john lee hooker  (26.04.14 00:36:38) 
john lee hooker +1 en guzel yol bu.


  • tadutadu  (26.04.14 00:59:38) 
çıkar vur masaya, zeytinler zıplasın!


  • compadrito  (26.04.14 05:00:16) 
yanılıyorsun dostum. asıl sebebi o ereksiyonu ödüllendirecek birinin olabilmesi yanında.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (26.04.14 05:03:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.