[]

Bioderma Yaramadı. Önerisi Olanlar?

Sabun kullanmayı bırakmak için tavsiyeler üzerine cilt temizliği için bioderma sebium serisinin foaming jelini aldım. anlatıldığı gibi çıkmadı, yüzüm normalde çok yağlı değil, sadece herkes gibi kapalı ortamda falan çok kalınca yağlanıyor gibi. biraz takıntılı olduğumdan o durum da rahatsız ediyor beni. bu ürünle 12 saate kadar yüz nemlenmesi olmuyor diyorlardı ama hem yağlanma yine aynı, sabun kullandığımdaki gibi, hem de yüzümü ilk yıkadıktan sonra aşırı kurutuyor. yağsız ve ottan boktan huylanan cildim için önerisi olan var mı? sebamed cleansing bar diyenler var nasıldır o?




 
cildiniz çok yağlı değilse ve gerektiğinden fazla cildi kurutan ağır ürünler kullanırsanız, cildiniz kendini korumak için daha fazla yağ üretir.
benim cildim de t bölgesi gün içinde çok olmasa da yağlanan bir cilt. bioderma sebium kullandığımda hemen tekrar yağ fışkırmaya başladı, keza sebamed in köpüğünü ve sabununu kullandım üstüne bir de sivilce yaptı. ben de en hafif, en hani yüzü kazıyıp kurutmayan nivea young serisini buldum, onu kullanıyorum şimdi, sadece temizliyor kiri tozu, öyle yıkama sonrası kuruluk yapmadığı için sonrasında cilt kendimi korumalıyım diye yağ fışkırtmıyor. nivea ya eşdeğer, çok aktif olmayan sadece yüzü temizleyen bir şey kullanırsanız, yağlanma azalır. bir de şeffaf pudralar var, genelde makyaj yapmadığımda transparan denilen pudralardan burnumun üstüne ve çeneme sürüyorum, yağlanmayı durduruyor.

  • alice practice  (26.04.14 00:09:29) 
Şu mükemmel ama sen de nasıl olur bilemem www.hepsiburada.com


  • duhan  (26.04.14 00:24:48) 
bu ürün makyaj temizleme amaçlı kullanılıyor benim bildiğim. hani böyle gündelik temizlik için yeterli olacağını sanmam. baya baya gül suyu gibi bu :D ama yakın zamanda alacağım bunu da bakalım neye dönüşücem.


  • rakunzelll  (26.04.14 00:35:36) 
nilera sabun. okyanus olanından. eczanelerde satılır. yıllardır kullanıyorum. işe yarar.


  • devilred  (26.04.14 00:58:50) 
sebamed ph 5.5 face and body


  • icemint  (26.04.14 09:31:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.