[]

başağrısı geçirmelik yöntem?

arkadaşlar hayvan gibi başım ağrıyor.
arveles içtim, cıkkk geçmedi.
ilaç içemem tekrar.
yarın sınavım var çalışmam lazım.
nabim?

 
Kahve ve çikolata tüketme şu saatler.


  • biz siz onlar bensiz daha mutlular  (25.04.14 17:44:06) 
soğuk kompres uygulayın başınıza. buz torbası koyun ya da soğuk su ile ıslayın.
mentollü bir krem varsa (vicks vs) şakaklara sürebilirsiniz ve ensenize.

  • neyleyim  (25.04.14 17:47:40) 
Benim başım ağrıdığı vakit ilaç milaç kar etmiyor ve şöyle yapıyorum;

Bornoz, Sabahlık vs kuşağını çıkarıp şakaklarıma gelecek şekilde sımsıkı bağlıyorum, gözlerimden yaşlar boşalıyor istemsiz, 1 saate kalmadan geçiyor.

Geçmişler olsun.
  • teoridefeminist pratiktegeysa  (25.04.14 17:52:30) 
ilaç içemem demişsin ama ben başın ağrırsa ve ilaç içebiliyor olursan diye sana ilaç tavsiye edeceğim: (bkz: minoset plus/@m e l t e m)


  • m e l t e m  (25.04.14 17:56:32 ~ 17:57:13) 
karanlık bir yere çekil biraz kestir.


  • tiny penny  (25.04.14 18:01:01) 
sen istiyor duj?


  • semenderr  (25.04.14 18:01:41) 
Bi migrenli olarak boyle bir durumda bana iyi gelen seylerden biri sicak duş


  • nick konusunda kararsizim  (25.04.14 18:37:37) 
minoset plus denmiş, baş ağrısı için ilk parol denenir. saçma geliyor daha hafifi diye ama baş için daha etkili buluyorum.
ayrıca parlak ışıktan kaç.hava halen aydınlıkken pencereleri aç ama sırtını pencereye dönerek çalış mesela.
yukarıda anlatmışlar benzeri durumu, başına sıkıca bir bez bağla, hatta güneş gözlüğü bile takabilirsin, kulaklıkla müzik dinleme, hatta ağrın geçene kadar hiç dinleme.
ayrıca evet su iç. ayran değil, meyve suyu değil, çay değil, su.
  • shubulubapshubaptishaluva  (25.04.14 18:44:44 ~ 18:45:39) 
parol ateş düşürücü, birincil özelliği ağrı kesmesi değil. minoset plus'ın birincil özelliği ağrı kesmesi ve içindeki kafein sayesinde nörologlar tarafından bizzat migrenli hastalara veriliyor. ben kendimden biliyorum.


  • m e l t e m  (25.04.14 18:46:52) 
anahtar ilac : cataflam

1 tane al, 15 dk sonra geciyor. yalniz biraz agir. uyku yapar. bende hafif capli migren oldugu icin zaman zaman 3 tane ancak kesiyor.
  • zam sampiyonu domates  (25.04.14 18:49:16) 
zam sampiyonu domates; o uykuyu açmak için ne yapayım peki sonra? çalışmam lazım çünkü dediğim gibi.


  • mutevazi  (25.04.14 18:53:18) 
minoset plus ile parol aynı etkin maddeyi içeriyor arkadaşlar, parasetamol. yani ikisi de aynı şey sayılır. parasetamol de en hafif ağrı kesicilerden biri. minoset plus'la parol arasındaki fark plusta kafein var, ağrı kesici etkiyi azcık daha arttırıyor ama harikalar yaratmaz yani . hele ki arveles geçirmediyse daha hafifini önermemek lazım. bilginize.

ben yarım saat gibi kısa bir süre olsa da uyumayı olmadı gözleri kapayıp dinlenmeyi ve bol su içmeyi önereceğim. vücut susuz kalınca da şiddetli baş ağrısı olabilir. 12 saat geçtikten sonra arveles'in üzerinden daha kuvvetli bir ağrı kesici içebilirsin belki hala geçmezse.
  • merena  (25.04.14 19:45:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.