[]

Iphone sahipleri aksini iddia etse de; whatsapp mesajları geç gitmiyor mu

iphone sahiplerine?

ne kadar iphone sahibi arkadaşım var, o mesaj illa tek tik'te duracak bi 15-20dk. fazlası bile oluyor.

androidli arkadaşlara mümkün değil olmuyor böyle bir şey. okusun okumasın çat diye gidiyor whatsapp mesajları, saniyesinde çift tik oluyor.

Bu, IOS'un bir hatası mı? yoksa nedir buna sebep olan?

Sorumdaki asıl amaç iphone kullanan arkadaşlarım bunu kabul etmiyorlar. ne zaman ki ''olm gel deneyelim'' deseler kalleş mesajlar da gidiyor.

beri gelmeli midir?

 
sazan.avi


  • ravenudon  (25.04.14 16:52:03) 
öyle bi şey yok anında gidiyor okundu bilgisi


  • vfgerty  (25.04.14 17:31:00) 
internet bağlantısıyla ilgili bir sorun/ayar sebebiyle geç ulaşır mesaj ancak.

telefon modeliyle, markasıyla ilgisi yok whatsapp mesajlarının gecikmesinin.
  • m e l t e m  (25.04.14 17:34:46) 
iosta çoğu zaman mesajı açmadan tek tık kalıyor. mesajı açınca çift tıka dönüyor ama mesaj iletilmiş oluyor, deneyebilirsiniz.

edit: çoğu zaman böyle. fakat çift tık okundu demek değil yanlış olmasın. tek tık servera iletildi çift tık kullanıcıya.

push notification'ın özelliklerinden dolayı olsa gerek o tam çalışmıyor işte. mesajı açmadan çift tık yapmıyor bazen. geç gitmiyor yani.
  • eksi sozlukte eksiyen adam  (25.04.14 17:34:59 ~ 17:35:42) 
(git: 761312)

Durum bu bence.
  • devilred  (25.04.14 17:35:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.