[]

Nasıl yatırım yapayım.

Merhabalar,

Şuan hesabımda kıt kanaat biriktirdiğim 6 bin tl birikmiş param var. Bu parayı nasıl bir yatırım yapayım? risk sevmiyorum. devamlı bununla uğraşamam da. al-sat yapamam devamlı.

enpara.com var diyorlar ama hiç bilmiyorum detaylarını.

Tavsiyeniz var mı ?

 
cumhurbaşkanlığı seçimine kadar dolar yükselecek gibi . bu seviyeden alıp seçim öncesi satman bence iyi olur. karar senin.


  • buubuu  (25.04.14 16:15:07) 
Risk sevmiyorsan enpara.com'un vadeli hesabı en iyi alternatif.


  • cakabo  (25.04.14 16:15:27) 
6000 tl ile pek bi yatırım falan yapamazsın borsa derler ama bilmiyorsan hiç girme derim.

Enpara bildiğim internet bankacılığı sadece şubesi yok bu yüzden gideri az o sebeplede yüksek fazi veriyor mevzu aşağı yukarı böyle.

Yatır faize pek bişiy getirmez en azından vade de diyerek dokunmazsın.
  • basond  (25.04.14 16:16:44) 
Risk alamam diyorsanız ve bu paraya uzun süre dokunmayacaksınız en yüksek vadeli hesap oranları enpara'da şuan.


  • ekmek arası  (25.04.14 16:16:56) 
Enpara'dan hesap açtırıp vadeli hesaba yatırabilirsin, ufak ufak birikir. Altın da alabilirsin yükselişte şu sıra.


  • bana da mi lolo  (25.04.14 16:18:29) 
Fon alabilirsin.


  • iorveth  (25.04.14 16:30:22) 
risk sevmiyor al sat ugrasamazsaniz enpara vadeliden baska bir seye bulasmayin. altin fon borsa bok pusur hepsi dahil. ihtiyaciniz olmayan sure kadar vadeliye yatirin. her an ihtiyaciniz olabilecek bir para ise vadeli degil de gunluk faiz veren birikim hesabi acin.


  • babamasoliimbananickaldirsin  (25.04.14 16:33:44) 
enpara'ya yatır. altın düştü mü de çek altına yatır. son 10 ayın en düşük seviyesinde altın fakat ukrayna'ya bağlı belirsizlikler var.


  • forbidden archangel  (25.04.14 16:41:28) 
@iorveth abi hiç anlamam ki fon işinden. uğraşılacak bişey ise zaten uğraşamam.


  • Carlito Brigante  (25.04.14 17:20:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.