[]

Hesap kapama

Bankadayım sıra bejliyorum. 10 dk fa 6 kişi hesap kapama için geldi. Artık kullanılmayan hesaplardan para mı alınacak? Öyle bi haber görmüştüm ama bilemedim




 
pazartesiden itibaren kullanmadığın ve kapatmadığın hesaplar için para ödeyeceksin. ben bugün kapattırdım. 28 nisan'a kadar süresi var. yani pazartesi bitiyor. ama yine de kontrol et bitiş tarihini.


  • rock n roll  (25.04.14 13:50:29) 
want2die, böyle diyorsun da, dün duyduğum o habelerin üzerine 3 bankaı aradım ben de. akbank ziraat ve halk. üçü de ever 5 lira kesilecek dedi. ama birisi de akbank şubesine gittiğini ve şubedekilerin de kesinlikle kesilmeyecek dediğini söyledi. banklar bile kendilerile çelişiyor şu durumda. açıklamaya rağmen alınacak diyince tediginlik oluyor haliyle. ben de bilmiyorum şimdi ne yapmalıyım.


  • letheavendangered  (25.04.14 15:19:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.