[]

pasaport

dün emniyette nüfus cüzdanımdaki fotoğrafım yüzünden pasaport başvurusunda bulunamadım. memur fotoğrafta küçük göründüğümü söyledi. aslında fotoğraf lise sonda çekilmiş 18 yaşındaki fotoğrafım. acaba o memur beni yaşımı anlayamadı mı o fotoğraftan? yoksa hakikaten nüfus cüzdanımı değiştirmeli miyim? pasaport için getirdiğim fotoğraf zaten önceki gün çekilmiş.
(21 yaşındayım)



 
bu tür durumlarda son 6 ayda çekilmiş fotograf istenir.
siz farketmeseniz bile aradaki 3 yılda çok değişmiş olabilirsiniz.

  • goldentitan  (25.04.14 10:44:31) 
aslında öyle bir şey yapmamalıydı polis. yani nüfus cüzdanının belli periyotlarda yenilenmesi diye bir şey yok ki fotoğrafını beğenmemezlik yapsın küçüksün diye. yanında getirdiğin fotoğrafa olmaz deseydi de zaten pasaport şubede sırf bu pasaport için küçük fotoğraf kulübeleri oluyor, onlarda çektir bir tane daha derdi. ben onu bildiğim için direkt hiç fotoğrafsız gitmiştim - tabii şimdi iğrenç ötesi bir fotoğrafım var ve 10 yıllık pasaort, lanet. bence polis keyfi gerizekalılığını yapmış. benim de 17 yaşımdan kalma nüfus cüzdanımdaki fotoğrafım.


  • letheavendangered  (25.04.14 10:44:47 ~ 10:45:24) 
peki bugüne randevu almayı unuttum dün. randevusuz gitsem olur mu ?


  • 2enkucukasalsayidir  (25.04.14 11:04:53) 
onu bilemem ama arayıp sorabilirsiniz, beni dün geri gönderdiniz, randevum da yanmış oldu, şimdi gelsem randevusuz aradan alır mısınız diye.

bu arada hangi şehir?
  • letheavendangered  (25.04.14 13:34:20) 
şehir ankara. emniyette sıra numarası alırken randevulu ve randevusuz olmak üzere iki seçenek varmış zaten. bir sorun çıkmadı.


  • 2enkucukasalsayidir  (25.04.14 21:40:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.