[]

KEDI (cok isiriyor) evde deli var! :D

4 gun once 1.5 aylik bir kediyi sahiplendim. cok akilli, cok guzel bi' sey; ama onu sahiplendirenler kediyle oylanamaktan kediyi delirtmisler. cok oyuncu (ki bence bir sorun yok) ama cok cok fazla isiriyor. yanimdan uzaklastirinca hemen kosup tekrar saldiriyor, boyle oynuyor.

pesimde kosup ayaklarima saldiriyor, isiriyor, ben otururken ellerime saldiriyor, isirarak oynuyor. cok abartili bir sekilde, biktiracak seviyede...

daha once bir cok kedi besledim. 2 kedi buyuttum, torun sahibi oldum :) 2 de olgun yasa ulasmis kedi baktim; ama bunun gibi catlagini hic gormedim.

asla vurmam, ceza vermem. ses tonuyla uyarmaya calisiyorum; ama nafile...

bir yol gosterin be..?

 
:) yanına arkadaş alın, size saramasın. hatta vereyim onunla yaşıt kedi.


  • kaymaktutmayansicaksut  (25.04.14 04:16:14) 
tesekkur ederim. amacim bana sarmamasi degil, sarsin, ne yaparsa yapsin manyak...
kediyi delirtmisler bu hayvanseverler kurcalaya kurcalaya. bu psikolojiden o'nu cikarmak istiyorum en kisa surede. buyuyunce durulur, biliyorum; ama kafa yapisi degismis olmayacak sonucta, durulmus olacak.

  • merdümgiriz...  (25.04.14 04:42:27) 
engellemeniz lazım. çünkü büyüyünce o dişler sizi mahveder. biliyorum çünkü bizi ediyor:)
tabii vurun dövün demiyorum ama ısırdığında hayır deyip parmak gösterin böyle sakın yapma der gibi, sonra oynamayın, birkaç kez olunca anlayacaktır.olmadı başka yollar deneyin ama ısırttırmayın.
çünkü büyüyünce yine aynısını yapabilirim diye düşünüyor bu sefer, kan revan içinde kalıyorsunuz..
  • kaputt  (25.04.14 08:20:40) 
minik su spreylerinden alın, ısırınca pıst diye sıkın suratına. (çok ıslatmayacak şekilde) siz de bilirsiniz sinir olurlar buna.
zararsız bir ceza.

  • innerbliss  (25.04.14 08:46:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.