[]

D Smart kullananlar memnun musunuz?

S.b.

Tivibu kullanıyorum. Hd kalitesi iyi değil, teknik hizmetleri berbat ötesi. Sözleşmem mayısta bitiyor. D Smart a geçeyim diyorum. Nasıldır?


 
Onunda oldukça kötü olduğu söyleniyor. Özellikle teknik konularda. Geçen ay bir tanıdık bağlattırmak istediğini fakat gelen teknik servisin bağlantıyı yapamadığı için üyeliği iptal ettirdiğini söyledi.


  • clones  (24.04.14 14:42:26) 
Ben memnunum digiturk'den sonra kullanmaya başladım


  • jamalbsf  (24.04.14 14:45:59) 
ben 2 yıldır kullanıyorum işim düşmediği için memnunum. Üye olunca adamlar cihazı kutusuyla verdiler bana git kur dediler. Gittim kurdum. Hattımda sorun vardı elektrikçi falan çağırdım düzelltirdim. Bir daha da hiç işim olmadı onlarla


  • godsparticle  (24.04.14 14:46:47) 
Eneee, git kur olur mu yaa? Gelip kendilerinin kurması lazım. Haydaa bunlar da iyi değil desene.


  • old possum  (24.04.14 14:49:35) 
ben de taşındığımda tekrar kurulum için teknik servis çağırdım ve teknik servis bana dayılanınca internetimi falan hepsini tümden iptal ettirdim

telefon ile yardımlar iyi ama teknik servisinde ciddi problem var. onun dışında 6 sene kullandım seviyodum yani
  • la noix  (24.04.14 14:55:46) 
ben de aksine gayet memnunum teknik servisinden. bana gelen teknik servis hiçbir sıkıntı çıkarmadan 20 dakikaya çanak dahil herşeyi bağladı gitti. o günden bu yana da bi sıkıntısını görmedim d smartın. ancak keşke nat geo lar olsaydı.


  • kumlupara  (24.04.14 15:26:28) 
bir kaç konu dışında memnunum. zaman zaman hd kanallarda sanki internetten izliyormuşum gibi yayın gidip geliyor, buffer yapıyor gibi. bir de fox life hd hep sinyal yok gösteriyor. (git: 751452)


  • inheritance  (24.04.14 16:21:52 ~ 16:22:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.