Giriş
(3)

slayt programi araniyor

buyerson
oyle bir program olsun ki 100 tane foto yu attigimda icine onlari otomatik duzenlesin(boyutlarini) ve random olarak efekt versin dosya adina gorede siralasin lakin demo olupta basinda sonunda transparan yazilar cikartmasin.n'lur be eksiduyuru sakinleri yorgun bu adami bu saatte powerpointle ugrastir
oyle bir program olsun ki 100 tane foto yu attigimda icine onlari otomatik duzenlesin(boyutlarini) ve random olarak efekt versin dosya adina gorede siralasin lakin demo olupta basinda sonunda transparan yazilar cikartmasin.

n'lur be eksiduyuru sakinleri yorgun bu adami bu saatte powerpointle ugrastirmayin.

tesekkurler..
0
buyerson
(04.06.09)
illa efekt olsun diye ısrar etmeyeceksen windowsun standart resim ve faks görüntüleyicisiyle bi tane resmi aç sonra F11 e bas. xp'de açınca alttaki butonlardan soldan 5. olanı. tabi boyut sırasında görüntülemek için önce sıralamayı yapman gerek. yani klasör görünümünü ayrıntılara getirip boyutlara göre sıraladıktan sonra.
0
Poly
(04.06.09)
slayt programı olmasa da windows movie maker ı tanımlamışsınız.
0
s man chen
(04.06.09)
0
🌸buyerson
(06.06.09)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.