[]

elektro gitar

www.do-re.com.tr

rocksmith gazıyla linkteki gitarı almaya karar verdim, mayıs ortası istanbul'a gidecektim zaten, gitmişken gitarı da alırım diyodum ama işler karıştı:

1-gitarı doremüzik'in mağazasından alıp buraya(muğla)getiririm diyodum ama uçakta hırpalanıyomuş, ordan bizimkiler kargoya versin diye düşündüm kargo da 50-60 tl tutuyomuş, ben de ürünü mağazasında görüp dönüşte de internet mağazasından sipariş vermeye karar verdim.

2-verdim vermesine ama bu sefer de doremüzik hakkında sözlükte yazılan yorumlar beni caymaya yaklaştırdı. sitedekinden farklı ürün yolluyolarmış, özensizlermiş vs. vs.

3-bu veriler ışığında ne yapmamı önerirsiniz? mevzubahis gitarı başka nerelerde bulabilirim, ikinci el mi baksam, kargo işine hiç girmeyeyim mi, her türlü öneriniz çok makbule geçecektir şu durumda.

 
Otobüsle git. Gitarı da yanına al için rahat etsin. Otobüs çok kalabalık oluyorsa 2 kişilik yer alırsın, gitarı da yanına koyarsın. Arkadaş arkadaş gidersiniz gitarınla.


  • iki ekmek bir sigara  (24.04.14 13:44:41) 
tünel'deki do re müzik çalışanlarından bazılarını tanıyorum, tünel'deki genel profile göre çok düzgün insanlar. farklı ürün göndereceklerini hiç sanmıyorum.

gitarın hardcase'i yoksa zaten kargo işine hiç girme, -ki bu modelin yok diye biliyorum- kargo firmaları uçaktan daha özensiz. uçakta çantasıyla yanına alabilirsen sorun olmaz, ya da iki ekmek bir sigara'nın dediği gibi otobüsle de gidebilirsin.
  • gizemlikovboydankacankertenkele  (24.04.14 14:16:42) 
yalnız do-re'nin merkezi İzmir'de diye biliyorum. Benim bir ürünümü oradan göndermişlerdi. Eğer elinde olan şube gönderiyorsa bilemem ama şubeler ayrı internet mağazası ayrıysa büyük ihtimalle başka bir depodan gelecek gitar.

Gitmişken görüp-denediğin-çaldığın gitarı al derim ;)
  • rodriguez2  (24.04.14 14:53:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.