[]

cam yuttum sanırım, eşimde çiğnedi.

"kaynım da bana kaydı" ile devam etmemi düşünüyor olabilirsiniz. veya saadettin teksoyun yeni programına antreman yapan iki manyak eş olduğumuzu düşünebilirsiniz ama tamamen kaza eseri yaşanmış bir olay. "borcam" kapta yoğurt mayalayan eşim kapağı sertçe kapatıp borcam kapağının hafifçe kırılmasına neden olmuş. sanırım kırılan cam parçalarıda yoğurdun içine düşüvermiş. herneyse, efendim ben bu yoğurdu yerken asğzımdan bir fasulye büyüklüğünde cam parçası çıktı. hemen yoğurdu süzdüm yapbozun eksik parçalarını tamamlamaya çalıştım. ama sanırım birkaç parçayı çiğnemeden götürmüş olabilirim. eşimde sabah yoğurt yerken çatır çutur birşeyler yedim dedi. bir parçayıda o götürmüş muhtemelen. sonuç olarak doktora gidilmeli mi. gerçi camın röntgende görüneceğini sanmıyorum ama. ölür müyüz yani kısaca bunu merak ediyoruz teşekkürler.




 
çıkarken tehlikeli olabilir.

not: tamamen mantık yürütme
  • insantaklidiyapanmaymun  (04.06.09 20:49:56) 
cam yiyenler falan vardı bence bir şey olmaz mide eritir ama tabi ben doktor değilim. buraya kesin anlayan biri yazacaktır.


  • desdinova  (04.06.09 20:51:44) 
mide, bağırsak ve yemek borusuna birşey olmasında, afedersiniz ben g*tü başı kesmeyi göze aldım.


  • fatihdr  (04.06.09 20:54:02 ~ 20:57:49) 
cam parçaları çok büyük değilse hiçbir prolem olmaz. ki çiğnedim falan diyosunuz hiç dert değil.. rahat olun... tuvaleti bekleyin...


  • ceyrekakıl  (04.06.09 20:56:34) 
çok büyükten kasıt nedir hocam?


  • fatihdr  (04.06.09 20:58:43) 
sonuçta midenin öğütebileceği bir şey olduğunu sanmıyorum. bağırsakları vs birazcık zedelese bile büyük sorun. 112 'Yi -tabi ki ücretsiz- arayıp sormanızı öneriyorum. cevap veriyorlar böyle şeylere.


  • sen git ben geliyorum  (04.06.09 21:02:44) 
agzindan ve cikis takimlarindan kan gelmiyorsa ve kan tadi almiyorsan pek bi sorun olmamis demektir. kucuk siyriklarla atlatabilirsin. cam ne kadar buyukse o kadar tehlikeli. ama kesin birsey denemez de. ekmek yiyin derler boyle durumlarda.

not: cam x-ray'de gozukur. ama cok kucuk parcalar ne kadar belli olur bilmiyorum.
  • ermanen  (04.06.09 21:04:06 ~ 21:12:17) 
Nette cam yutma durumu için pamuk yiyin diyorlar, lifleri cama dolanıp bağırsaklardan daha sorunsuz çıkmasını sağlıyormuş. Ben olsam denerdim, pamuk nihayetinde.


  • sui  (04.06.09 21:18:06) 
küçük parçalar sindirim sisteminizden sorun çıkarmadan çıkacaktır. yerken ağzınızla hissetmediyseniz büyük ihtimalle yeterince küçüktür. bir şey olacağını şahsen sanmam.

derdiniz cam tozu soluma gibi bir şey olsaydı o zaman geçmiş olsun derdim ama =)

@sui: borcam kırılınca toz haline dönüşmez. söylediğin ne kadar işe yarar hiç bir fikrim yok (ve pamuğun midede eriyeceğini ve hiçbir yararı olmayacağını sanıyorum ama) bunu yapmalarına gerek de yok
  • mortifera  (04.06.09 21:28:59 ~ 21:30:35) 
  • soujiro  (04.06.09 22:36:44) 
birşey olmaz ya. tv lerde görüyoruz adam çatır çutur çay bardaklarını götürüyor. onlar da insan.


  • sarere  (05.06.09 00:19:31) 
birsey oldu mu?


  • fdegir  (05.06.09 11:04:01) 
ishal oldum ama bir ilgisi yok sanırım.


  • fatihdr  (05.06.09 21:17:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.