[]

Obezite için yüzme kursları ya da spor

Başında bir bilenle annemi yüzmeye yazdırmak istiyorum kilo nedeni ile yürüyüş yapamıyor. Kendisi gayet iyi yüzer bunda sıkıntı yok tek sorun kilo verdirici şekilde ve başında her hangi bi fenalaşma durumunda mudahale edecek birisi olmasını istemem.

Medikal amaçlı kilo verdiren yüzme ya da fizik tedavimsi bir yer varmı bildiğiniz.

Yer istanbul avrupa yakası bakırköy ve beylikdüzü arası bir yer olursa işime gelir :)

Edit: spor salonu harici.

 
Bir spor salonuna kaydolup, yüzme için özel ders alabilir.


  • arnold schwarzeneger  (24.04.14 09:56:55) 
spor salonundan çok fizik tedavimsi daha çok medikal yönü ağır basan bir yer diye şeettim ama. spor salonları malum herkes uzman saçma sapan yerler benim için ki annemin durumu için spor salonu olmuyor malesef


  • eja  (24.04.14 10:03:04) 
Amaç daha çok fenalaşmaya karşı önlem olduğundan, personal trainer başında duracağı için sorun olmayacağını düşünüyorum. Havuz çalışması yaptıran fizik tedavi merkezleri de vardır tabi ama ben bilmiyorum.


  • arnold schwarzeneger  (24.04.14 10:46:31) 
Benim gittiğim spor merkezinde haftada 3 gün aqua gym var, bütün yaşlı teyzeler gidiyor, çok faydalı bir şey

iyi bir yer bulursanız böyle dersler olabilir
  • mea maxima culpa  (24.04.14 10:49:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.