[]

Note 3ü S3 şarj cihazıyla şarj etmek

imgur.com


Beyaz olan note 3 cihazı. 2 tane ucu var niyeyse.

Siyah olan s3 cihazı. Her yerde bulunan klasik uç işte. Note 3 taktım şarj etti. Ben dışarda ılduğum zaman kolay bulunduğu için bunu kullansam sıııntı olur mu?

 
olmaz


  • efrasiyab87  (24.04.14 02:13:54) 
voltaj farkı olabilir üzerinde yazar genelde aleti yakabilirsin dikkatli ol.


  • in search we trust  (24.04.14 02:14:20) 
olmaz diye sallamadan denemis olmak gerek. gonul rahatligi ile sarj edebilirsin. uzun zamandir gerektiginde kullaniyorum, adaptor bazen gereginden biraz fazla isiniyor. ama telefonda isinma veya farkli bir sorun olmadi.


  • zam sampiyonu domates  (24.04.14 02:17:25) 
ikisinin adaptöründeki bilgileri karsilastirin. akim degeri genelde daha düsükse sorun olmaz da yüksekse isinma vs yapabiliyor. yakinsa devam.


  • wiillii  (24.04.14 02:35:30) 
Beyaz usb 3.0in kablosu, ondan çift harddisklerle aynı. Öbürü bildiğimız micro usb, benzer taraftaki pinlerini karsilastir ayniysa sıkıntı olmaz. Adaptorun de amperine bak.


  • Lim5  (24.04.14 02:45:13) 
usb standardardının standart gerilimi 5 volttur. dolayısıyla voltaj farkı olamaz. bazı üreticiler 5.1V filan yapar, bu da bişey fark etmez, kablo kayıplarını elimine etmek içindir. ancak akım konusu biraz sıkıntılı. şöyle anlatayım. dakikada 1 bardak su verebilen bi musluktan 2 bardak su çekmeye çalışıyor telefon. eğer telefon bunu anlar da peki madem, 1 bardak alayım derse sorun olmaz. veya adaptör benim vereceğim budur diyip sabit vermeye devam ederse sorun olmaz, ama tasarımında gerekli önemler alınmamışsa arıza yapıp istenmeyen şeylere yol açabilir. mümkün oldukça kendi cihazınızı kullanmaya çalışın, diğer durumda işiniz adaptörü ve telefonu yapan mühendislerin insafına kalmış çünkü. olur veya olmaz diye net bir cevap yok bu konuda, yaklaşık 20 yıllık elektronik tecrübesiyle konuşuyorum. elin çinlisi 2 cent kâr etmek için iki komponent eksik koyar, adaptör bozulduğu anda 340voltu(evet tasarıma göre 220 den yüksek gerilimler olabilir içinde) telefona bi verir, telefon içindeki her devre tek tek kızarır.


  • cal suna bi duduk  (24.04.14 05:42:51) 
işyerimde not3'ümü, nokia ve samsung telefonlar ile gelen microusb ile şarj ediyorum. sıkıntı yaşamadım.


  • battal gemalmaz  (24.04.14 10:05:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.