[]

Amasra'da balık yemek ne kadar tutar?

selam sevgili duyurucular <3

3 aile -6 yetişkin, iki çocuk- Amasra/Safranbolu turu yapacağız, kendi imkanlarımızla gideceğiz. malum kısıtlı bütçemiz var, kabaca plan yaparak gidersek bütçeyi aşmayız diye yemek yiyeceğimiz yeri bile belirleyelim dedik.

şu meşhur Mustafa Amcanın yerini herkes tavsiye etmiş ama yorum olarak fiyatlar biraz tuzlu demişler, tam alarak ne kadar arayıp sormaya utandım. gidenler varsa neye ne kadar para ödediniz söyler misiniz?

www.amasracanlibalik.com

anladığım kadarıyla o civarda yan yana bir sürü balıkçı var. biz hem kesemize hem de damak tadımıza iyi gelecek bir yer arıyoruz. önerilerinizi bekliyorum. teşekkürler.

 
Amasraya giden bir arkadaşım, ankaranın dikmeni bir daha gelirsem .. moduna girmişti. Uyarayım. Pek önermiyorlar amasra.


  • anonymice  (23.04.14 23:18:01) 
Gecen yıl mustafa amcanin yerinde İKİ kişi balik yedik. Bir ufak raki bir adet bira yaklasik 90 TL hesap odedik.


  • guess  (24.04.14 00:27:47) 
Bir tava mezgite 20 veya 30 lira vermiştik, yanında içecek salata var miydi hatırlamıyorum ama kazık dediğimizi hatırlıyorum.


  • Lim5  (24.04.14 00:30:06) 
2011 yılında bir tava barbun (3 kişilik oluyor sanırım), iki kişilik amasra salatası, 20'lik rakı ve tek porsiyon tatlıya 96 lira ödemişiz.


  • kibritsuyu  (24.04.14 00:36:39) 
biz şuraya gitmiştik, ücreti hatırlamıyorum ama gayet güzel ve uygundu. Sınırsız balık menüsü var.
foursquare.com

  • fearisthemindkiller  (24.04.14 00:41:11) 
nasıl olsa kazık yiceksin bari çakraz da tepedeki balıkçıda ye tam olsun. mukemmeldi.


  • eja  (24.04.14 00:47:17) 
evet gittik yedik, taze taze fiyatları bildiriyorum :)

i.hizliresim.com

resim 2 mayıs 2014 tarihine aittir, 6 kişi alkolsüz 130tl hesap ödedik.
  • yue  (05.05.14 22:35:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.