[]

ne yesek

Bu saatte ne yiyelim her turlu öneriye acigim




 
gözleme
quesadilla
kumpir
ayvalık tostu
mücver
  • [silinmiş]  (23.04.14 22:20:28) 
tost
makarna
gözleme
krep
milföy börek
  • kirazıseviyorum  (23.04.14 22:22:24) 
Meyve ve yogurt


  • musculussternocleidomastoideus  (23.04.14 22:22:45) 
Sufle, dondurma


  • cecilia  (23.04.14 22:26:40) 
bademli puding yemeyin de ne yerseniz yeyin, midem bulandı haybinkunduz.

salçalı makarna <3
  • elorelia  (23.04.14 22:26:40) 
ılık bi süt yanında 3 günkurusu.
açlık filan sanmıyorum ki kalsın.
sabahtan beri bişey yemediysen o başka.
  • gis  (23.04.14 22:26:51) 
valla şimdi yemekten geldim. arkadaşlarla basket maçından çıktık balkana gidelim dediler olur dedim ızgara yokmuş beşiktaş balkan'da. Bizimkiler yerken ben gittim aşağıdan sucuk ekmek yaptırdım. Doymadım üstüne mcdonalds'dan bi tane ufak menü patlattım. Üstüne de sundea çikolatalı, şu an benden mutlu kimse yok..


  • zenciamacalismiyor  (23.04.14 22:27:50) 
pizza. ama sosu bol. ama malzemesi öz.
olmadı bakkal usulü kavurmalı kaşarlı salçalı tost
of canım çekti yeminle. diyetteyim olm ben :(
  • shubulubapshubaptishaluva  (23.04.14 22:29:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.